10.4.2011

Kymenlaakson alueen nuorkauppakamarit ja Kymenlaakson kauppakamari tiivistävät yhteistyötään


Viime vuonna käynnistetty JC-valiokunta saa jatkoa koulutus- ja markkinointiyhteistyön muodossa. Vuoden 2011 aikana Haminan, Kotkan ja Kouvolan Nuorkauppakamareiden hallituksen jäsenet voivat osallistua kauppakamarin järjestämiin koulutuksiin jäsenhinnalla ja muut jäsenet (ml. koejäsenet) saavat koulutusten normaalihinnasta 20 % alennuksen. Etu on sama kuin Kymen Yrittäjien jäsenyhdistyksille.Älä jätä käyttämättä tilaisuutta itsesi ja osaamisesi kehittämiseen!

Vastalahjaksi kamarit markkinoivat koulutuksia ja kauppakamaria osana omaa viestintäänsä. Kouvolan Nuorkauppakamarin kertoo Kymenlaakson kauppakamarin koulutuksista ja toiminnasta nettisivujen tapahtumakalenterissa ja ajankohtaissa asioissa sekä jäsentiedotteissa ja konuka-lehdessä.

Kymenlaakson kauppakamarin koulutuskalenteri

Ilmoittautumisohjeet koulutuksiinKouvolan Nuorkauppakamari ry

PL63, 45101 Kouvola

Facebook | Kalenteri

Pääyhteistyökumppanit:
  • kinno-tunnus-rgb-300dpi-02.jpg
  • kymenlaakson-kauppakamari.jpg

© 2018 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP