20.4.2011

Riku Virtanen, Miia Kivipelto ja Antti Pulkkinen ovat Nuoret Menestyjät 2011


Suomen Nuorkauppakamarit palkitsi viime viikonloppuna Seinäjoella pidetyn kansallisen vuosikokouksen Nuori Menestyjä -gaalassa kolme Vuoden Nuorta Menestyjää. Menestyjiä ehdottivat Suomen Nuorkauppakamareiden jäsenet ympäri Suomea.

Vuoden 2011 voittajat ovat:

  • Riku Virtanen, oikeustieteen maisteri, maailman tiettävästi ensimmäinen kuurosokea juristi (ehdottaja Tiina Laurila, Helsingin Nuorkauppakamari)
  • Miia Kivipelto, lääketieteen tohtori, dosentti, akatemiatutkija (ehdottaja Tiina Laurila, Helsingin Nuorkauppakamari)
  • Antti Pulkkinen, tekniikan tohtori, NASA:n tutkimusryhmän johtaja (ehdottaja Seija Heikkinen, Kajaanin Nuorkauppakamari)

Lue lisää Suomen Nuorkauppakamarit ry:n tiedotteesta. 

Vuoden Nuori Menestyjä on maailmalla arvostettu palkinto, joka mahdollistaa suomalaisten tekojen ja osaamisen tunnetuksi tekemisen myös ulkomailla. Vuoden Nuori Menestyjät kilpailun tavoitteena on löytää henkilöitä, jotka nuoresta iästään huolimatta ovat saavuttaneet omassa elämässään jotakin ainutlaatuista joka samalla hyödyttää yhteiskuntaa, kansakuntaa tai maailma. Vuoden Nuoret Menestyjät ovat uuden sukupolven esikuvia, jotka esimerkillään ja kasvullaan innostavat ja inspiroivat nuoria aikuisia elämässä ja urallaan. 

Lue lisää Vuoden Nuori Menestyjä -kilpailusta.Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Jokelantie 7 B 11
45100 Kouvola

E-laskujen vastaanotto-osoite 003708667571 ja välittäjätunnus OKOYFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2022 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP