15.11.2011

Kouvolan Nuorkauppakamari valitsi vuoden 2012 hallituksen


Kouvolan Nuorkauppakamari ry valitsi vuoden 2012 hallituksen 21.10.2011 pidetyssä vaalikokouksessa. Kokouksessa otettiin myös käyttöön uusi toimintaohje, jonka perusteella samalla valittiin seuraavan vuoden puheenjohtaja.

Vuoden 2012 puheenjohtajaksi valittu Katriina Vesala on ollut mukana nuorkauppakamaritoiminnassa 90-luvun alusta lähtien äitinsä mukana. Varsinaiseksi jäseneksi hänet valittiin 2005.
- Nuorkauppakamariurani aikana on tapahtunut paljon, mutta alusta lähtien oli selvää, että jonain päivänä edessä olisi oma puheenjohtajavuoteni, Katriina kertoo.

Katriina on tyytyväinen oman hallituksensa kokoonpanoon, jossa on sopivassa suhteessa kokemusta ja uutta verta. Tavoitteena on hyödyntää kaikkien kamarilaisten kiinnostuksen kohteet ja osaaminen, jotta tuloksena on laadukkaan ja näkyvän toiminnan vuosi.
- Vuonna 2012 järjestämme yhdessä Kotkan Nuorkauppakamarin kanssa aluevuosikokouksen sekä toteutamme useita paikallisia, jo perinteeksi muodostuneita projekteja. Joulupuun ja joulukonsertin lisäksi ensi vuonna järjestetään taas Firmatori sekä muutaman vuoden tauon jälkeen Pomolounas, Katriina kertoo puheenjohtajavuotensa toiminnasta.

Katriina iloitsee myös seuraajansa hallituksessa mukana olemisesta, koska käyttöönotetun DP-käytännön avulla yhdistyksen toimintaan saadaan jatkuvuutta, kun puheenjohtaja on kolme vuotta hallituksen jäsen. Ensin varapuheenjohtajana Deputy President -tittelillä opetellen hallitustoimintaa ja valmistellen omaa puheenjohtajavuottaan, sitten puheenjohtajana ja vielä kolmannen vuoden edellisen vuoden puheenjohtajana tukien uuden hallituksen toimintaa.

Vaalikokouksessa yhdistykseen valittiin lisäksi neljä uutta varsinaista jäsentä. Kouvolan Nuorkauppakamarissa on vuoden 2012 alussa 31 jäsentä ja neljä koejäsentä.

Tutustu Kouvolan Nuorkauppakamari ry:n vuoden 2012 hallituksen jäseniin.

Lisätietoja: PRES 2012 Katriina Vesala, puh. 040 538 8523Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Varjopolku 6
45700 Kuusankoski

Verkkolaskuosoite: 003708667571
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2024 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP