8.8.2012

Taiwan-ilta Kotkassa


Maailmankokoukseen Taipeihin lähdössä? Tai muuten vaan huvittaisi käydä oman kamarin ulkopuolella? Eihän Kotka nyt ihan ulkomailla ole, mutta tapaa siellä ainakin uusia ihmisiä!

Kouvolan ja Kotkan kamareiden yhteistä Taiwan-iltaa vietetään Kotkassa tiistaina 4.9. Kamarilaiset kokoontuvat Pasaatissa sijaitsevaan Tai Hing Asian Cuisine -ravintolaan klo 17.30 alkaen (Kirkkokatu 7, 48100 Kotka).

Ohjelmassa on hyvää aasialaista ruokaa, mutta myös asiaa Taipein maailmankokouksesta ja Taiwanista. Eikä haittaa, vaikka se maailmankokous tänä vuonna jäisikin väliin. Illan mittaan saattaa kuulla hyviä tärppejä ihan muitakin kansainvälisiä kokouksia ajatellen. Koko lysti kustantaa vain 10 euroa.

Ilmoittautuminen ratkiriemukkaaseen yhteistapahtumaan on tehtävä 24.8. mennessä Kotkan kamarin Niina Härköselle niinaharkonen@hotmail.com. Kerro ilmoittautuessasi mahdolliset erikoisruokavaliot!Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Jokelantie 7 B 11
45100 Kouvola

E-laskujen vastaanotto-osoite 003708667571 ja välittäjätunnus OKOYFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2022 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP