15.9.2012

Lahtelainen Kemppi Oy vuoden 2012 Vientitykki


Nuorkauppakamari on myöntänyt Vientitykki 2012 –palkinnon lahtelaiselle hitsausalan yritykselle Kemppi Oy:lle. Kunniamaininnan sai riihimäkeläinen untuvatuotteiden valmistaja Joutsen Finland Oy.

Kemppi Oy on maailman johtavia kaarihitsauslaitevalmistajia ja tuottavan hitsauksen ratkaisuntarjoajia. Yrityksen hitsauslaitteet ja alan uusinta tekniikkaa edustavat ratkaisut ovat maailmanlaajuisesti arvostettuja. Yritys on toiminut lähes 60 vuotta.

Liikevaihto on 110 miljoonaa euroa, josta noin 90 prosenttia tulee kansainvälisiltä markkinoilta. Omia toimipisteitä Kemppi Oy:llä on 15:ssä maassa ja säännöllistä vientiä tehdään noin 70:ään eri maahan. Yritys työllistää lähes 600 henkeä.

Kunniamaininnan sai riihimäkeläinen Joutsen Finland Oy. Yritys on maailman pohjoisin untuvatuotteiden valmistaja. Joutsen® -tuotemerkillä valmistetaan ympäri maailmaa untuva-asuja ja -vuodevaatteita. Yritys on dynaaminen perheyritys, jonka tuotteista valtaosa menee vientiin. Japanin markkinoilla yritys on ollut jo 30 vuotta. Henkilöstöä Joutsen Finland Oy:llä on noin 50.

Yritys sai tunnustusta erityisesti kotimaisuudestaan ja ekologisuudestaan.
Joutsen Finland Oy on myös edelläkävijä pitkäikäisen vientitoiminnan harjoittamisessa ja yritys tekee yhä edelleen uusia aluevaltauksia.

Palkintoraatia ilahdutti erityisesti se, että molemmat yritykset ovat perheyrityksiä ja vahvoja esimerkkejä siitä, kuinka yrittäjyys edistää hyvinvointia ja turvaa työpaikkoja.

Lue lisää www.vientitykki.ehdolla.fiKouvolan Nuorkauppakamari ry

Jokelantie 7 B 11
45100 Kouvola

E-laskujen vastaanotto-osoite 003708667571 ja välittäjätunnus OKOYFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2022 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP