10.10.2012

Haku JC-valiokuntaan päättyy 14.10.


JC-valiokunta on toiminut Kymenlaakson kauppakamarissa vuodesta 2010 ja on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä kamarin kahdeksasta aktiivisesta valiokunnasta. Jäsenyys JC-valiokunnassa on mahdollisuus nähdä ja kokea, miten maakuntaamme kehitetään elinkeinoelämän ja julkisen sektorin yhteistyössä.

JC-valiokuntalaisena laajennat alueellista ja valtakunnallista verkostoasi ja opit edunvalvonnan konkareilta. JC-valiokuntalaisena sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa oman toimialasi tulevaisuuteen.

JC-valiokunnassa on yhteensä 6 jäsentä Haminan, Kotkan ja Kouvolan nuorkauppakamareiden jäsenistä hakemusten perusteella valittuna. JC-valiokunta kokoontuu kolmesti vuodessa. Tammikuussa on puheenjohtajien nuijanvaihto ja vuoden suunnittelukokous. Kevät- ja syyskokouksessa tavataan toiset valiokuntalaiset ja vaihdetaan kuulumisia ja tietoa eri valiokuntien välillä.

Jäsenyys JC-valiokunnassa on ennen kaikkea kauppakamarin luottamustehtävä. Jokaisella JC-valiokuntalaisella on isäntävaliokunta, jossa hän toimii täysivaltaisena jäsenenä. Samalla JC-valiokuntalaiset toimivat linkkeinä alueen nuorkauppakamareiden ja kauppakamareiden välillä.

Kiinnostuitko?

JC-valiokunnan jäsenyys on 2-vuotinen luottamustehtävä. Tehtävää haetaan hakulomakkeella

JC-valiokuntaan voivat hakea kaikki Kymenlaakson alueen nuorkauppakamareiden jäsenet. Haussa ovat kaikki muut valiokuntapaikat paitsi teollisuusvaliokunnan. Myös nykyiset jäsenet voviat hakea jatkoa, mutta uudet hakijat ovat ensisijaisia hakijoita paikkoja jaettaessa.

Alueen nuorkauppakamareiden puheenjohtajat käsittelevät hakemukset ja tekevät lokakuun loppuun mennessä Kymenlaakson kauppakamarille esityksen vuoden 2013 JC-valiokunnan kokoonpanosta. Kauppakamari vahvistaa jäsenet marraskuun syyskokouksessa.

Lisätietoa

www.kymichamber.fi

Hakuprosessista voi tarvittaessa kysyä vuoden 2012 puheenjohtajalta Niina Asikainen-Nievekseltä, puh. 050 336 9819 niina_asikainen@yahoo.comKouvolan Nuorkauppakamari ry

Jokelantie 7 B 11
45100 Kouvola

E-laskujen vastaanotto-osoite 003708667571 ja välittäjätunnus OKOYFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2022 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP