25.10.2012

Konukan hallitus 2013 on valittu


Kouvolan Nuorkauppakamari valitsi vaalikokouksessaan uuden hallituksen vuodelle 2013. Ensi vuoden puheenjohtajaksi valittiin Katja Ahola. Hallituksen jäseniksi valittiin Jarkko Salovaara (DP), Katriina Vesala (IPP), Jani Kiviranta (LIO), Jarkka Salminen (SECY), Petri Kupias (TREAS), Jarno Kärkkäinen (LOM), Matti Kukkonen (IPRO),Jonna Ranne (COM) ja Jesse Luoto (IND).

- Kuluneena vuonna Konuka on panostanut erityisesti paikalliseen vaikuttavuuteen. Samaa linjaa jatketaan ensi vuonnakin. Tavoitteenamme on yhdistää kamarilaisten ja yhteistyökumppaneiden kiinnostuksen kohteet ja osaaminen, jotta tuloksena on laadukkaan ja näkyvän toiminnan vuosi, koko seutukunnan elinvoimaisuuden hyväksi, Katja lupaa.

Vuonna 2013 Konuka toteuttaa perinteiset projektit Pomolounaan, Joulupuun ja joulukonsertin. Tänä vuonna järjestetty Kymikontakti jää vuoden tauolle. Syyskuussa pilottina järjestetty Mahdollisuuksien Kouvola -seminaari saa myös jatkoa ensi vuonna.

Vaalikokous hyväksyi Konukaan neljä uutta jäsentä. Vuoden 2013 alussa Konukassa on kaikkiaan 32 jäsentä ja 6 koejäsentä.Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Jokelantie 7 B 11
45100 Kouvola

E-laskujen vastaanotto-osoite 003708667571 ja välittäjätunnus OKOYFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2022 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP