12.3.2013

Kouvolan Nuorkauppakamarille alueellista menestystä


Etelä-Savon, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Päijät-Hämeen ja Kanta-Hämeen muodostamaan aluekokonaisuuteen kuuluu 13 nuorkauppakamaria. Kouvola veti pisimmän korren seuraavissa kategorioissa: alueen paras kamaritoiminta, alueen paras puheenjohtaja: Katriina Vesala, alueen paras projekti: Kymikontakti, alueen yhteistyöpalkinto: Puusta pitkälle aluevuosikokous (yhteistyössä Kotkan Nuorkauppakamarin kanssa) ja kunniamaininta alueen paras koejäsen sarjassa, Jesse Luoto. Suvi Ahola Lappeenrannan Nuorkauppakamarista sai alueen vuoden JC palkinnon ja Hanna Airas Mikkelin Nuorkauppakamarista palkittiin vuoden koejäsenenä.

“Kouvolan Nuorkauppakamarin toiminta on aktiivista ja teemme hienoja projekteja, joiden vaikutus tuntuu koko seudulla. On imartelevaa, että saamme alueelta näin merkittävää tunnustusta, josta kiitos kuuluu aktiivisille jäsenillemme.”, iloitsee puheenjohtaja Katja Ahola.

Nuorkauppakamari on nuorten aikuisten kansainvälinen kehittymis- ja kouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto, joka vaikuttaa aktiivisesti yhteiskunnassa. Järjestö tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden kehittää johtamistaitojaan, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Kouvolan Nuorkauppakamari on yli 50-vuotias Suomen Nuorkauppakamarit ry:n paikallisjärjestö. Varsinaisia jäseniä kamarissa on 31 ja koejäseniä 7. Toiminta perustuu tekemällä oppimiseen ja projektien kautta tapahtuvaan varainhankintaan sekä yhteiskuntaan positiivisesti vaikuttamiseen. Hallituksessa on 10 virkaa ja vuoden aikana on mahdollista toteuttaa kymmenkunta erilaista projektia.Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Jokelantie 7 B 11
45100 Kouvola

E-laskujen vastaanotto-osoite 003708667571 ja välittäjätunnus OKOYFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2022 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP