8.8.2013

Tuottava Idea, alue B - Kunniamaininta Kouvolaan


Suomen Nuorkauppakamarit ry:n kansallinen Tuottava Idea -kilpailun B -alueen (Hamina, Heinola, Hämeenlinna, Imatra, Kotka, Kouvola, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Mäntsälä, Pieksämäki, Riihimäki, Savonlinna) menestyjät on valittu. Tuottava Idea-kilpailun avulla edistetään innovatiivisuutta ja etsitään uusia, tuottavia ideoita. Kilpailu järjestettiin vuonna 2013 jo 36.kerran. Suojelijana toimi yrittäjä Harry Harkimo. Menestyneet yritykset ja ideat palkittiin Imatran Kehitysyhtiö Oy:n tiloissa 7.8.2013. Sekä aluevoittaja että kunniamaininnan saaneet yritykset jatkavat valtakunnalliseen finaaliin. Kilpailun kansallinen voittaja palkitaan 28.11.2013 Kauppakamari Forumissa Finlandia-talossa. Tuottava dea-kilpailun voiton vei Naarajärvellä toimiva Actiw Oy kehittämällään Actiw LoadMatic-lastausjärjestelmällä. Kunniamaininnan sai Heinolassa toimivan Houseman Oy:n Vesitasku ja Valkealassa toimivan Saaramaan Vesi Oy:n Lumo Water.

Kouvolan Nuorkauppakamarin projektipäällikkönä toimi Sanna Solkinen, joka ehdotti palkittua ideaa (Saaramaan Vesi Oy)

 


 
TuottavaIdea

Edustajat vasemmalta: Saaramaan Vesi Oy (2), Actiw Oy (2) sekä Houseman OyKouvolan Nuorkauppakamari ry

Jokelantie 7 B 11
45100 Kouvola

E-laskujen vastaanotto-osoite 003708667571 ja välittäjätunnus OKOYFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2022 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP