21.12.2015

Joulupuu-keräyksen saldo noin tuhat pakettia


Kouvolan Nuorkauppakamarin Joulupuu-keräys on päättynyt. Paketteja tuotiin kuusen alle noin tuhat. Kaikki paketit on ohjattu eteenpäin jaettavaksi.

Kouvolan Nuorkauppakamarin Joulupuu-keräys toteutettiin nyt kahdeksatta kertaa. Viime vuoden tapaan keräys levisi eri puolilla kaupunkia. Keräysaika oli 30.11.-13.12. Paketteja otettiin vastaan kaikkiaan kymmenessä eri keräyspisteessä. Uutena keräyspaikkana oli tänä vuonna Kahvila Ikkuna Voikkaalla. Aiempien vuosien tapaan valtaosa lahjoittajista oli yksityisiä henkilöitä, mutta lahjoituksia saatiin runsaasti myös yrityksiltä.

Joulupuu on nuorkauppakamareiden perinteinen hyväntekeväisyyskeräys. Kouvolassa paketteja kerätään seudun vähävaraisten perheiden lapsille. Kouvolan Nuorkauppakamari huolehtii pakettien keräämisestä. Paketit ohjaa eteenpäin Kouvolan perhetyö, lastensuojelu ja maahanmuuttotyö, Kouvolan Korttelikodit ja Kirkon diakoniatyö. Keräysviikon jälkeen tulleet paketit ohjattiin saajilleen Hope-järjestön avulla.

Keräyksen yhteistyökumppaneita olivat tänä vuonna Kymen Seudun Osuuskauppa, Kauppakeskus Veturi, Lähi-Tapiola Vellamo, MLL:n Inkeroisten, Anjalan ja Myllykosken paikallisyhdistykset, Kouvolan kaupungin Kerkko-verkosto, parturi-kampaamot:  Jaana Leonen, Sarianne sekä Rosa & Rasmus, ABC:t Utti, Valkeala ja Koria sekä Kahvila Ikkuna.Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Varjopolku 6
45700 Kuusankoski

Verkkolaskuosoite: 003708667571
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2024 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP