21.12.2016

1100 kertaiset kiitokset Joulupuuhun osallistuneille

Kouvolan Nuorkauppakamarin toteuttama Joulupuu-keräys on saatu päätökseen suuren lahjamäärän kera. Keräykseen tuotiin paketteja tänä vuonna yhteensä 1 100 kappaletta. Projektiryhmä lämpimästi kiittää kaikkia keräykseen osallistujia.


Paketeissa oli muun muassa leluja, vaatteita, lahjakortteja ja ilahduttavan paljon itse tehtyjä villasukkia ja lapasia. Myös yksittäisiä lahjatoiveita pystyttiin toteuttamaan, kuten Brio junaradan risteysosa tai ActionPark -lahjakortti.

Joulupuu-keräys koetaan mielekkääksi auttamismuodoksi paikallisuutensa ja konkreettisuutensa vuoksi. ”Tässä keräyksessä apu menee myös täysin lyhentämättömänä perille ja lahja saattaa olla saajalleen se ainoa joululahja”, kertoo projektipäällikkö Mia Lindgren.

Loistavasti sujuneen keräyksen ansiosta alle kymmenvuotiaille on jaettu useampi paketti. ”Teinejä on todella paljon lahjojen saajien joukossa, tulevina vuosina on kiinnitettävä erityistä huomiota yli 12 vuotiaiden lahjatarpeisiin, niin tyttöjen kuin poikienkin”, miettii projektipäällikkö Lindgren.

Paketit on jo toimitettu eteenpäin jakajatahoille, joita ovat Kouvolan kaupungin perhetyö, lastensuojelu ja sosiaalityö sekä Kirkon Diakoniatyö.  ”Palaute pakettien jakajilta on ollut todella positiivista ja kannustavaa, mikä on auttanut jaksamaan läpi nuorkauppakamarilaisten vapaaehtoisvoimin toteuttaman ison projektin”, iloitsee projektipäällikkö.

Keräyksen yhteistyökumppaneita olivat tänä vuonna Kymen Seudun Osuuskauppa, Kauppakeskus Veturi, Kymenlaakson Osuuspankki, ABC-asemat, LähiTapiola Vellamo sekä MLL:n Kymen piirin Anjalan ja Myllykosken paikallisyhdistykset yhteistyössä parturikampaamoiden Adele, Sarianne ja  Jaana Leonen kanssa.

Lisätiedot: Projektipäällikkö Mia Lindgren, mia.lindgren@live.com, p. 040 83 55 031

 

 

jci joulupuu wwwKouvolan Nuorkauppakamari ry

Sahalanmäenkuja 3
45100 Kouvola

E-laskujen vastaanotto-osoite 003708667571 ja välittäjätunnus OKOYFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2023 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP