17.11.2017

Tuhat Nuorta Johtajaa -tempaus vie kouvolalaisnuoria työpaikoille

Tänään kymmenen nuorta jalkautuu yrityksiin seuraamaan yrittäjien ja johtajien päivää Kouvolassa ja Iitissä. Tempaus on osa Suomen Nuorkauppakamarien Tuhat Nuorta Johtajaa -projektia, jonka paikallisesta toteutuksesta vastaa Kouvolan Nuorkauppakamari.


Tapahtumapäivänä tempaukseen mukaan hakeneet nuoret pääsevät seuraamaan yrittäjien ja johtajien yhtä tavallista työpäivää. Nuorille tempaus on oiva tilaisuus nähdä erilaisia organisaatioita, niiden toimialoja ja työpaikkoja. Samalla herätellään ajatuksia omasta urapolusta ja johtajuudesta.
 
Johtajille päivä antaa mahdollisuuden lisätä nuorten tietoa työelämästä ja saada uusia näkökulmia omaan työhönsä ja jopa koko organisaation toimintaan.
 
Kouvolassa tempaukseen osallistuu kymmenen nuorta. He kaikki pääsevät seuraamaan yhden yrityksen johtajaa tai itse yrittäjää. Tuhat Nuorta Johtajaa –  Päivä Johtajana Kymenlaaksossa –tempauksen toteuttavat Kouvolan ja Kotkan Nuorkauppakamarit sekä Kymenlaakson kauppakamari.

Tänä vuonna valtakunnallisessa Tuhat Nuorta Johtajaa -kampanjassa on tämän viikon jälkeen ollut mukana noin 850 johtaja-nuori-paria ympäri Suomea. 150 paria pilotoi kampanjaa eri paikkakunnilla jo keväällä. Nyt syksyllä mukana on 33 paikallista nuorkauppakamaria aina Rovaniemeltä Ahvenanmaalle.Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Varjopolku 6
45700 Kuusankoski

Verkkolaskuosoite: 003708667571
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2024 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP