24.8.2018

Someguru Tom Laine saapuu Kouvolaan kouluttamaan

Kouvolan Nuorkauppakamari tuo Suomen johtavan Linkedin-asiantuntijan sekä sosiaalisen median rekrytoinnin ja työnhaun kouluttajan Tom Laineen Kouvolaan.


Konuka tuo someguru Tom Laineen Kouvolaan tiistaina 18.9.2018. Tom kouluttaa tiistaiaamuna sosiaalisen median hyödyntämisestä rekrytoinnissa Xamkin kampuksella Amican Kasarmiravintolan auditoriossa.
Koulutus on suunnattu erityisesti viestinnän, HR:n ja työllisyyden parissa toimiville, mutta sopii ihan kenelle tahansa, joka tarvitsee sosiaalista mediaa työssään. Kun kerran oppii periaatteet, niitä osaa hyödyntää oman viestin läpi saamisessa.
Some työnhaussa - Näin hyödynnät somea rekrytoinnissa -koulutuksessa Tom kertoo, miten sosiaalista mediaa voi hyödyntää yrityksen rekrytointiprosessissa tai työpaikan hakemisessa.

Ammattilaisille suunnatun osion lisäksi päivä pitää sisällään koulutusosuuden Xamkin opiskelijoille. Xamkin kanssa yhteistyössä toteutettavassa osiossa Tom kertoo, miten opiskelijat voivat hyödyntää sosiaalista mediaa omassa työnhaussaan ja työllistymisessään. Opiskelijoiden osuus on suljettu tilaisuus ja tarkoitettu vain Xamkin opiskelijoille ja henkilökunnalle.

Illalla ohjelmassa on vielä Linkedin-workshop, jossa kädestä pitäen laitetaan omat profiilit kuntoon. Workshopiin on rajallinen määrä paikkoja ja ne ovat ensisijaisesti Kouvolan Nuorkauppakamarin jäsenille. Paikkoja tulee myyntiin mikäli niitä jää.

Tom on pitkään ollut yksi Euroopan johtavia Linkedin-asiantuntijoita ja sosiaalisen median rekrytoinnin uranuurtajia. Suomessa häntä on tituleerattu Linkedinin verkostoituneimmaksi suomalaiseksi. Linkedinissä Tom on ollut vuodesta 2004 ja kouluttanut sen käyttöä kymmenen vuotta sadoissa koulutuksissa ja lukuisissa eri maissa. Tomin erityisosaamista ovat Linkedinin hyödyntämisen lisäksi social selling, työnhaku ja rekryotinti sosiaalisessa mediassa sekä henkilöbrändäys.

Some työnhaussa - Näin hyödynnät somea rekrytoinnissa
tiistaina 18.9.2018 kello 9.00-12.00
(aamukahvit klo 9.00, koulutus alkaa klo 9.30)
XAMK, Amican Kasarmiravintolan auditorio
Paraatikenttä 5, 45100 Kouvola
Liput 59 euroa (nuorkauppakamarilaiset 39 euroa)

Liput myynnissä täällä.Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Varjopolku 6
45700 Kuusankoski

Verkkolaskuosoite: 003708667571
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2024 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP