1.4.2020

Kuudes Kenttäpelaaja on positiivisin kouvolalainen 2019

Kaupunkilehti Pohjois-Kymenlaakson ja Kouvolan nuorkauppakamarin helmi-maaliskuussa yhdessä yhteistyökumppanien kanssa järjestämä vuoden positiivisin kouvolalainen -kilpailu keräsi huikean äänimäärän, yhteensä 1770 ääntä.


Aivan mahtava luku, kiitos kaikille äänestäneille! Voittajaksi nousi Kuudes Kenttäpelaaja ry, kaverien kesken KKP. KooKoon kannattajatoimintaa pyörittävä yhdistys keräsi kaikista äänistä itselleen yhteensä 721.
Kuudetta Kenttäpelaajaa kuvailtiin äänestyksessä mm. seuraavasti:

positiivisinKKP3

Konukasta Anni Toikka luovutti Kuudes Kenttäpelaaja ry:n edustajille Janne Ruonalalle ja Jere Huuhkolle positiivisinpalkinnon.

 

Lue Kuudennen Kenttäpelaajan haastattelu päivän PK-lehdestä.
Paljon onnea vuoden positiivisimmalle!

 

Äänestäneiden kesken arvottiin yhteistytökumppaneiden Kouvolan Lakritsi, Tykkimäen Sauna ja Kino123 tuotteita. Voittajiin on oltu yhteydessä ja palkinnot lähetetään voittajille postitse.Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Varjopolku 6
45700 Kuusankoski

Verkkolaskuosoite: 003708667571
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2024 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP