Konukalaiset


vuosikokous 11

Kouvolan Nuorkauppakamarin toimintaa pyörittää hallitus, jonka jäsenistö valitsee keskuudestaan vuosittain vaalikokouksessa. Hallituksen jäsen ei voi toimia samassa tehtävässä kahta kertaa, ja se onkin yksi nuorkauppakamaritoiminnan voimavaroista.

Kouvolan Nuorkauppakamarissa on tällä hetkellä 32 jäsentä ja 9 koejäsentä. Lisäksi joukkoomme kuuluu 9 kunniajäsentä ja 23 senaattoria. Uusia koejäseniä otamme jatkuvasti, ja varsinaiset jäsenet valitaan kerran vuodessa kamarin vaalikokouksen yhteydessä.

Kouvolan Nuorkauppakamari on yksi Suomen yli seitsemästäkymmenestä nuorkauppakamarista, joissa on yhteensä noin 2 500 varsinaista jäsentä. Yhdessä kunniajäsenten ja senaattoreiden kanssa muodostamme noin 5 000 nuorkauppakamarilaisen verkoston.

Suomen Nuorkauppakamarit ry on vuonna 1957 perustettu paikallisten nuorkauppakamarien keskusjärjestö. Toiminnan tehostamiseksi ja palvelukyvyn varmistamiseksi Suomen Nuorkauppakamarit on jaoteltu neljään alueeseen. Kunkin alueen aluejohtaja edustaa alueensa kamareita ja on Suomen Nuorkauppakamarit ry:n hallituksen jäsen.

Lue lisää Suomen Nuorkauppakamari ry:stä: www.jci.fi

Suomen Nuorkauppakamarit ry on osa yli 100 maassa toimivaa Junior Chamber Internationalia.

Konuka pähkinänkuoressa

Perustettu: 1960
Jäseniä: 31
Koejäsenet: 13
Senaattoreita: 23
Kunniajäseniä: 9

 


Kouvolan Nuorkauppakamari ry

PL63, 45101 Kouvola

Facebook | Kalenteri

Pääyhteistyökumppanit:
  • kinno-tunnus-rgb-300dpi-02.jpg
  • kymenlaakson-kauppakamari.jpg

© 2018 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP