ePuuhakirja


ePuuhakirja — tekemistä lapsille ja lapsenmielisille!

Kouvolan Nuorkauppakamari luo yhdessä Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kaakkois-Suomen piirin kanssa ePuuhakirjan. ePuuhakirja toteutetaan 23.3.-9.4.2020 välisenä aikana.

Ajatus ePuuhakirjasta syntyi, kun Kouvolan Nuorkauppakamari joutui asettamaan suunnittelemansa lasten puuhakirjan karanteeniin. Varsinainen puuhakirja tullaan julkaisemaan, mutta tarkempi ajankohta selviää myöhemmin. Yhteistyö MLL Kaakkois-Suomen piirin kanssa syntyi, kun heidän toiminnanjohtaja Christa Carpelan kuuli suunnitteilla olevasta ePuuhakirjasta. Carpelan ehdotti yhteistyötä Konukan ja MLL Kaakkois-Suomen piirin kesken, sillä ”nyt fyysisten kontaktien vähennyttyä, on yhteinen tehtävämme etsiä uusia keinoja auttaa ja ilostuttaa toisiamme".

ePuuhakirja on suunnattu ensisijaisesti lapsille, jotka ovat joutuneet jäämään kotiin koulujen ja päiväkotien ollessa suljettuina. ePuuhakirja tarjoaa viihdykettä kotona aikaa viettävälle lapselle ja luo hauskaa yhteistä tekemistä lapsille ja vanhemmille. ePuuhakirjassa seikkailevat Kouvolan Nuorkauppakamarin ja MLL Kaakkois-Suomen piirin maskotit; apina Konu ja hänen ystävänsä pöllö Möllö Pöötinen.

Kullekin päivälle maanantaista perjantaihin annetaan oma tehtävänsä. Tehtävät julkaistaan Kouvolan Nuorkauppakamarin ja MLL Kaakkois-Suomen piirin Facebook- ja Instagram-sivuilla sekä kotisivuilla, joka aamu klo 9. ePuuhakirjassa kaikki tehtävät saa toteuttaa haluamallaan tavalla; piirtämällä, askartelemalla, itse esittäen tai vaikka pehmolelujaan apuna käyttäen. Lapsi ja vanhempi ottavat yhdessä kuvan toteutuksesta ja postaavat sen omille sivuilleen facebookissa tai instagramissa hästägeillä
#epuuhakirja #mllkaakkoissuomenpiiri #jcikonuka.

HUOM! Voit julkaista teoksesta kuvan myös Facebook julkaisun kommenteihin tai laittaa kuvan yksityisviestillä instagramissa.

Kaikkien ePuuhakirjaan osallistuneiden kesken arvotaan viikottain pieniä tuotepalkintoja ja pääpalkintona arvotaan 13.4. Kouvola-lautapeli. Ottamalla osaa ePuuhakirjaan antaa tekijä luvan Kouvolan Nuorkauppakamarille ja MLL Kaakkois-Suomen piirille julkaista teoksien kuvia heidän nettisivuillaan ja sosiaalisessa mediassa.
 
Hyppää mukaan Konun ja Möllön seikkailuun!

KonuMollo

ePuuhakirja — tekemistä lapsille ja lapsenmielisille 

Kouvolan Nuorkauppakamari luo yhdessä Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kaakkois-Suomen piirin kanssa ePuuhakirjan. ePuuhakirja toteutetaan 23.3.-9.4.2020 välisenä aikana.


  • kaakkoissuomenmll hor cmyk

Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Eskolantie 4 a 9
45100 Kouvola

E-laskujen vastaanotto-osoite 003708667571 ja välittäjätunnus OKOYFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2020 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP