Koulutus

Some työnhaussa - Näin hyödynnät somea rekrytoinnissa


Tom Laine

Kuva: Susana Markinez.

 

Miten sosiaalista mediaa voi hyödyntää työnhaussa tai rekrytoinnissa? Suomen johtava Linkedin asiantuntija sekä sosiaalisen median rekrytoinnin ja työnhaun kouluttaja Tom Laine saapuu syyskuussa Kouvolaan kouluttamaan aiheesta.

Kouvolan Nuorkauppakamari tuo someguru Tom Laineen Kouvolaan tiistaina 18.9.2018. Tom kouluttaa tiistaiaamuna sosiaalisen median hyödyntämisestä rekrytoinnissa Kasarmiravintolan auditoriossa.
Koulutus on suunnattu erityisesti viestinnän, HR:n ja työllisyyden parissa toimiville, mutta sopii ihan kenelle tahansa, joka tarvitsee sosiaalista mediaa työssään. Kun kerran oppii periaatteet, osaa hyödyntää niitä oman viestin läpi saamisessa.
Some työnhaussa - Näin hyödynnät somea rekrytoinnissa -koulutuksessa Tom kertoo, miten sosiaalista mediaa voi hyödyntää yrityksen rekrytointiprosessissa tai työpaikan hakemisessa.

Tom on pitkään ollut yksi Euroopan johtavia Linkedin-asiantuntijoita ja sosiaalisen median rekrytoinnin uranuurtajia. Suomessa häntä on tituleerattu Linkedinin verkostoituneimmaksi suomalaiseksi. Linkedinissä Tom on ollut vuodesta 2004 ja kouluttanut sen käyttöä kymmenen vuotta sadoissa koulutuksissa ja lukuisissa eri maissa. Tomin erityisosaamista ovat Linkedinin hyödyntämisen lisäksi social selling, työnhaku ja rekryotinti sosiaalisessa mediassa sekä henkilöbrändäys.

Illalla ohjelmassa on myös Linkedin-workshop, jossa kädestä pitäen laitetaan omat profiilit kuntoon. Workshopiin on rajallinen määrä paikkoja, joten ole nopea jos haluat mukaan!

Some työnhaussa - Näin hyödynnät somea rekrytoinnissa
tiistaina 18.9.2018 kello 9.00-12.00
(sisältää aamukahvit klo 9.00, koulutus alkaa klo 9.30)
Kasarmiravintolan auditorio
Paraatikenttä 5, 45100 Kouvola
Liput 59 euroa
Suomen nuorkauppakamarien jäsenille, koejäsenille, senaattoreille, kunniajäsenille ja Finland Foundation -jäsenille 39 euroa

Liput myynnissä nettilippu.fi


Tuunaa oma LinkedIn-profiilisi -workshop
tiistaina 18.9. klo 17.30-20.00 (sisältää kahvit)
HUB Viiraamo Kouvola
(Lasipalatsi 2. krs)
Kauppalankatu 4, 45100 Kouvola
Liput 30 euroa (konukalaiset 15 euroa)

Liput myynnissä täällä.


Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Eskolantie 4 a 9
45100 Kouvola

E-laskujen vastaanotto-osoite 003708667571 ja välittäjätunnus OKOYFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

Pääyhteistyökumppanit:
  • Kouvolan laku2

© 2019 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP