Strategia!-koulutus

Kouvolan Nuorkauppakamari sai vuoden 2017 Strategia!-koulutuksen järjestelyoikeudet. Koulutukseen odotetaan 100 nuorkauppakamarilaista ympäri Suomen. Rajat Rikki -teemalla kulkevaa projektia luotsaa projektipäällikkö Johanna Suominen.

 

Suomen Nuorkauppakamarit ry:n Strategia! -koulutus 2017 Kouvolassa

Lähde Kouvolaan rikkomaan rajoja ja luomaan #kokeilukulttuuri’a!
Vuonna 2017 Suomen nuorkauppakamareissa vauhditetaan jäsenten menestystä työelämässä. Strategia! -koulutus on yksi keinoista antaa lisäpotkua omalle työuralle. Rikkomalla rajoja ja kokeilemalla uutta autamme nuorkauppakamarilaisia kehittymään työssään ja työelämässä paremmiksi.

Strategia! -koulutus järjestetään 5.-7.5.2017 kulttuurihistoriallisesti merkittävässä paikassa. Koulutusviikonlopumme tapahtumapaikkana on Anjalan Nuorisokeskus. Ankkapurhan kulttuuripuistossa sijaitsee myös vuonna 1628 valmistunut Anjalan kartano – yksi aatelisen Wreden suvun pääkartanoista. Vanhan päärakennuksen polttivat venäläisjoukot 1789, niin sanotun Kustaan sodan aikana. Sotaa käytiin kolme vuotta ja Anjalan kylä, joka sijaitsi Ruotsin ja Venäjän valtakunnan rajalla, oli sodan polttopisteessä. Uusi kartanorakennus valmistui 1700- ja 1800-luvun vaihteessa ja sen pihapiirissä pääsee nykyäänkin eläytymään entisajan säätyläisten ja talonpoikien elämään.

Haluatko mukaan elämykseen ja hankkimaan kannuksia niin omaan paikalliskamariisi kuin työelämäänkin? Olemme rajalla. Minkä puolen sinä valitset? Ilmoittaudu mukaan ja selvitä oma tiimisi.

#rajatrikki #kokeilukulttuuri #strategiakoulutus #jcifi

Tapahtuman facebook-sivulle


Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Eskolantie 4 a 9
45100 Kouvola

E-laskujen vastaanotto-osoite 003708667571 ja välittäjätunnus OKOYFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

Pääyhteistyökumppanit:
  • Kouvolan laku2

© 2019 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP