Koulutus

Tuija Rummukainen: Eväitä ja energiaa työhön -valmennus 8.3.2019


unnamed1

 

Huippumyyjät – mistä niitä oikein tulee? Huippupomo - miksi jonkun tiimi tekee parempaa tulosta kuin toisen?

Tiesitkö, että huippumyyjä myy helposti neljä kertaa enemmän kuin keskivertomyyjä! Mutta mistä niitä huippumyyjiä sitten tulee? Voitaisiinko mekin – sinä ja minä - ryhtyä huippumyyjiksi?

Huippumyyjän sisimmän olemuksen on meille lupautunut avaamaan alan ammattilainen Tuija Rummukainen! Tuija on valmentanut ja innostanut erilaisia organisaatioita huipputuloksiin jo yli kaksikymmentä vuotta. Hän on tehnyt tutkimuksen suomalaisista huippumyyjistä ja tämän perusteella löytänyt kahdeksan huippumyyjän ominaisuutta. Aiemmin hän on itse ollut myyjänä pienissä ja isoissa yrityksissä.

Huippupomo, miksi jonkun esimiehen joukkue yltää parempiin saavutuksiin kuin toisen? Miksi jokin joukkue tekee parempaa tulosta kuin muut? Huippupomo saa joukkueensa tekemään parempaa tulosta kuin muut samalla alalla tai samassa yrityksessä toimivat esimiehet. Onko "Johtamisen V6" sinulle tuttu? Valmennuksessa tarkastellaan niitä ominaisuuksia ja taitoja, jotka erottavat nämä huippuesimiehet keskivertoesimiehistä.

Tuijan kädestä on lähtöisin myös kirjat "Huippupomo - ominaisuudet ja tositarinoita" ja "Huippumyyjä - tosi tarinoita myynnin huipulta." Tuijan nettisivut löydät osoitteesta www.humanenergy.fi.

Valmennuksen hinta on 129 euroa/osallistuja (alv 0 %).
Kymenlaakson kauppakamarin jäsenyrityksille hinta on 109 euroa/osallistuja (alv 0 %).
Ryhmätarjouksena 350 euroa/3 osallistujaa (alv 0 %) tai 1000 euroa/10 osallistujaa (alv 0 %).

Ilmoittaudu mukaan valmennukseen täältä. Voit ilmoittaa samalla lomakkeella useamman osallistujan. Ilmoittautuminen on sitova. Laskutamme liput viimeistään maaliskuun 2019 aikana joko sähköpostilaskulla tai e-laskulla.

Valmennuksen aikana pidetään lounastauko. Mikäli haluat Frans & Rosen lounaan, ilmoitathan siitä erikseen. Lounaan hinta on 19,50 euroa ja laskutamme sen samassa yhteydessä lippujen kanssa.

Tervetuloa mukaan valmennukseen!

*****
Valmennus on osa Suomen Nuorkauppakamarit Alue B:n vuosikokousta, joka järjestetään saman viikonlopun aikana Kouvolassa. Tuijan valmennukseen lipun ostaneet ovat tervetulleita myös lauantain 9.3.2019 kokousluennoille. Lisätietoja löytyy osoitteesta soldout.konuka.fi


Kouvolan Nuorkauppakamari ry

PL63, 45101 Kouvola

Facebook | Kalenteri

Pääyhteistyökumppanit:
  • kinno-tunnus-rgb-300dpi-02.jpg
  • kymenlaakson-kauppakamari.jpg

© 2019 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP