1.11.2013

Kouvolan Nuorkauppakamarille uusi hallitus

Kouvolan Nuorkauppakamari valitsi vaalikokouksessaan vuoden 2014 hallituksen. Puheenjohtajaksi nuorkauppakamari valitsi työnjohtaja Jarkko Salovaaran, joka on ollut mukana nuorkauppatoiminnassa neljä vuotta. Hänellä on kokemusta sekä rivijäsenenä että hallituksen jäsenenä.


Tänä vuonna Salovaara on toiminut Kouvolan Nuorkauppakamarin valmistautuvana puheenjohtajana eli DP:nä (Deputy President), joka opettelee varapuheenjohtajana hallitustoimintaa ja valmistelee omaa puheenjohtajavuottaan. Käytännön myötä puheenjohtaja on hallituksen jäsenenä kolme vuotta jatkaen puheenjohtajavuoden jälkeen vielä IPP:na (Immediate Past President) eli edellisen vuoden puheenjohtajana.

− Kuluneena vuonna kamarin tavoitteena on ollut laadukas paikallinen vaikuttaminen ja ensi vuonnakin se on toimintamme peruspilari. Tavoittelemme myös toimintamme laajentamista Kouvolan keskustakeskeisyydestä enemmän kuntaliitoksessa syntyneelle suur-Kouvolan alueelle. Lisäksi haluamme tarjota yhä kiinnostavampaa toimintaa ja kehittymismahdollisuuksia jäsenillemme mm. kehittämällä koulutustoimintaamme, Salovaara kertoo.

Vuonna 2014 Kouvolan Nuorkauppakamari toteuttaa paikallisia projekteja tasaisesti läpi vuoden. Perinteisten Pomolounaan, Joulupuun ja joulukonsertin lisäksi tänä vuonna vuorossa on Kymikontakti-verkostoitumistapahtuma.

Vaalikokouksessa yhdistykseen valittiin neljä uutta jäsentä. Kouvolan Nuorkauppakamarissa on vuoden 2014 alussa 32 jäsentä ja 7 koejäsentä. Koejäsenten koejäsenyys kestää vuoden ja sinä aikana he saavat tutustua toimintaan ennen valintaa varsinaiseksi jäseneksi.

Kouvolan Nuorkauppakamari ry:n hallitus 2014:
Puheenjohtaja (PRES) Jarkko Salovaara, 34, työnjohtaja, Lemminkäinen Talo Oy
Varapuheenjohtaja (DP) Petri Kupias, 32, IT-asiantuntija
Edellisen vuoden puheenjohtaja (IPP) Katja Ahola, 35, yrittäjä, Rakennuslaskenta Cube
Tiedottaja (LIO) Satu Lepola, 36, varainhoitaja APV, Osuuspankki
Sihteeri (SECY) Leena Anttila, 29, tilintarkastaja, PriceWaterhousCoopers
Rahastonhoitaja (TREAS) Taru Rantainen, 29, toimittaja, Kouvolan Sanomat
Tapahtumavastaava (LOM) Heikki Reijonen, 37, BBA
Koulutusvastaava (IND) Jani Kiviranta, 39, yrittäjä, Mainostoimisto HoopKouvolan Nuorkauppakamari ry

Sahalanmäenkuja 3
45100 Kouvola

E-laskujen vastaanotto-osoite 003708667571 ja välittäjätunnus OKOYFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2023 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP