25.5.2014

Kouvolan eskarilaiset saivat Nuorkauppakamarilta Puuhakirjat

Kouvolan Nuorkauppakamarin Puuhakirja-projekti huipentui toukokuun alussa, kun kaikille Kouvolan esikoululaisille jaettiin ikiomat puuhakirjat. Tornionmäen esikoululaiset saivat kirjansa Käpylän päiväkodissa 2.5.2014 Nuorkauppakamarin ja Kouvolan kaupungin järjestämässä tilaisuudessa.


"Kirjat saivat innostuneen vastaanoton lapsilta ja itsellekin tuli tilaisuudesta hyvä mieli", kertoo Puuhakirjan projektipäällikkö Jarkko Salovaara.

Puuhakirja tarjoaa opettavaista ja iloista ajanvietettä ja sen avulla lapset oppivat hahmottamaan kotikaupunkiaan. Kirjassa tuodaan esille lapsenomaisella tavalla Kouvolassa toimivia yrityksiä ja organisaatioita sekä niissä tapahtuvaa toimintaa ja ammatteja, joissa aikuiset toimivat. Tehtävissä mm. ratkotaan laskutehtäviä, tunnistetaan Kouvolan rakennuksia, etsitään oikea reitti sokkelon läpi, tunnistetaan lääkärille kuuluvat välineet ja väritetään kuvia.

Kirjan kuvat piirsi opinnäytetyöhönsä liittyen Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa opiskeleva Maria Riihelä. Kirja on keräilykappale jo mm. siksi että kannen piirsi Fingerpori-sarjakuvan piirtäjänä tunnetuksi tullut Pertti Jarla, joka ei yleensä tee tilaustöitä lainkaan. Yhteistyökumppaneina Puuhakirja-projektissa olivat Kouvolan kaupungin varhaiskasvatus- ja perusopetuspalvelut sekä useat Kouvolan seudun yritykset ja yhteisöt.

Puuhakirjaa on saatavilla Kouvolan Nuorkauppakamarilta hintaan 10 euroa/kpl. Kirja soveltuu mainiosti esimerkiksi yritysten tai yhteisöjen käyttöön asiakas- tai henkilöstölahjaksi.

 

Lisätiedot:

Jarkko Salovaara
jarkko.salovaara@lemminkainen.com
puh. 040 846 3218Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Varjopolku 6
45700 Kuusankoski

Verkkolaskuosoite: 003708667571
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2024 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP