14.10.2014

Jarkko Salovaara Suomen Nuorkauppakamareiden aluejohtajaksi

Kouvolan Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Jarkko Salovaara valittiin Suomen Nuorkauppakamareiden alueen B aluejohtajaksi ja samalla Suomen Nuorkauppakamareiden hallituksen jäseneksi.


Suomen Nuorkauppakamarit ry (SNKK) valitsi 12.10.2014 Helsingissä pidetyssä vaalikokouksessaan ensi vuoden tekijät. Alueen B aluejohtajaksi vuodeksi 2015 valittiin Kouvolan Nuorkauppakamarin tämän vuoden puheenjohtaja Jarkko Salovaara, 35. Aluejohtajuuden myötä Salovaara on ensi vuonna myös SNKK:n hallituksen ja keskusliiton jäsen.

- Aluejohtajana vastaan oman alueemme nuorkauppakamarien alueellisesta toiminnasta ja yhteyksistä kansalliselle tasolle. Toimintamme rikkaus ovat paikalliset nuorkauppakamarit, joiden menestystä haluan kehittää ja tukea aluetoiminnan kautta. Tavoitteeni on omalla johtajuudellani viedä aluettamme suuntaan, jossa yhteisen voiman hyödyntäminen nähdään voimavarana tulevaisuudessakin, kertoo Lemminkäinen Talo Oy:llä työnjohtajana toimiva DI Jarkko Salovaara.

Alue B käsittää kolmetoista paikallista nuorkauppakamaria Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Kanta-Hämeen ja Kymenlaakson alueella. Kaikkiaan Suomi on jaettu neljään alueeseen. Aluejohtaja johtaa aluejohtoryhmää ja alueensa nuorkauppakamareiden puheenjohtajista koostuvaa aluetiimiä. Lisäksi aluejohtaja vastaa muun muassa SNKK:n kansallisen toimintastrategian jalkauttamisesta jäsenyhdistyksiin.

Kouvolan asialla ja esimerkkinä muille

Salovaara on toiminut vuonna 2009 alkaneen nuorkauppakamariuransa aikana vuoden 2014 puheenjohtajan viran lisäksi aluetasolla tietohallintopäällikkönä sekä paikallisella tasolla varapuheenjohtajana, tiedottajana ja lukuisissa projekteissa projektipäällikkönä tai projektiryhmäläisenä.

Salovaara pitää kuluvaa Kouvolan Nuorkauppakamarin puheenjohtajavuottaan hienona ja kasvattavana kokemuksena, jonka hän odottaa jatkuvan ensi vuonna.

- Erityisesti minua itseäni motivoivat haasteet, joissa voin kehittää taitojani henkilökohtaisessa vaikuttamisessa ja esiintymisessä. Alueemme keulakuvana voin omalta osaltani myös edistää iloista ja opettavaista tekemisen meininkiä.

Nuorkauppakamaritoiminnan hän näkee ennen kaikkea johtamiskouluttautumisena. Oman aluejohtajuutensa hän toivoo toimivan esimerkkinä ja rohkaisuna muille jäsenille lähteä kohti isompia tehtäviä ja aktivoivan jäseniä hyödyntämään nuorkauppakamarin tarjoamia mahdollisuuksia.

Vaikka aluejohtajan virka on alueellinen, Salovaara näkee ensi vuoden myös mahdollisuutena viedä aktiivisesti eteenpäin Kouvolan Nuorkauppakamarin toimintaa. Tehtävä tarjoaa näköalapaikan nähdä ja oppia muiden toiminnasta parhaat palat ja tuoda niitä Kouvolaan.

- Tuon tietoa ja osaamista Kouvolaan ja vien kansalliselle tasolle sanaa Kouvolasta. Tulen puhumaan oman kaupunkini ja paikallisten yhteistyökumppaniemme puolesta, Salovaara lupaa.Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Varjopolku 6
45700 Kuusankoski

Verkkolaskuosoite: 003708667571
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2024 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP