21.10.2014

Olli Lindholmin konsertti huipentaa Kouvolan Nuorkauppakamarin vuoden

Kouvolan Nuorkauppakamarin perinteisen joulukonsertin esiintyjänä on tänä vuonna joulukuun 1. päivänä Yö-yhtyeen tinkimätön ja jämerä solisti ja ainoa alkuperäisjäsen Olli Lindholm.


Kouvolan keskuskirkossa järjestettävässä konsertissa kuullaan Lindholmin marraskuussa 2013 julkaistun Minun jouluni -levyn kappaleita. Lindholm valitsi levylle itselleen rakkaimmiksi käyneitä joululauluja.
- Ne hetket, kun laulan itselleni tärkeitä lauluja, tuntuvat hienolta. Ne kertovat kaiken, ja kun sanat loppuvat, alkaa musiikki, Lindholm kuvailee konsertin tulevia tunnelmia.

Kouvolan Nuorkauppakamarin vuodesta 2005 lähtien järjestämässä konsertissa on joka vuosi pyritty tarjoamaan yleisölle erilaisia elämyksiä.
- Esiintyjinä ovat vaihdelleet tangokuninkaalliset, konserttien konkarit ja välillä tähdet, jotka vetoavat monenlaiseen yleisöön. Tänä vuonna päätimme tuoda Kouvolaan monenikäisten fanittaman Lindholmin, kertoo projektipäällikkö Katja Ahola.

Konsertin lisäksi Olli Lindholm vierailee konserttipäivänä Haanojan palvelutalolla, jossa hän esittää palasukkaille muutamia joululauluja. Näin joulutunnelmaa saadaan vietyä myös heille, jotka eivät välttämättä enää jaksa tai kykene konserttiin kirkkoon lähtemään.

Liput Olli Lindholmin ma 1.12.2014 klo 19 alkavaan konserttiin Kouvolan keskuskirkossa ovat myynnissä käteismaksulla Kouvolan Prisman neuvonnasta, Kouvolan Matkatoimistosta keskustasta, KirjaSaviselta Kuusankoskelta ja KukkaLinjalta Kuusankoskelta tai Inkeroisista.

Lisätiedot:
Katja Ahola
projektipäällikkö
puh. 044 576 8387Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Varjopolku 6
45700 Kuusankoski

Verkkolaskuosoite: 003708667571
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2024 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP