19.1.2015

Kouvolan Nuorkauppakamarille uusi hallitus

Kouvolan Nuorkauppakamarin marraskuussa pidetyssä vaalikokouksessa valittu uusi hallitus on käynnistänyt toimintansa. Puheenjohtajana vuonna 2015 toimii IT-asiantuntija Petri Kupias, joka on ollut mukana nuorkauppakamaritoiminnassa viisi vuotta. Hän on aikaisemmin ollut mukana sekä hallituksessa että useissa projekteissa.


Viime vuonna Kupias toimi Kouvolan Nuorkauppakamarin valmistautuvana puheenjohtajana eli DP:nä (Deputy President) opetellen varapuheenjohtajana hallitustoimintaa ja valmistellen omaa puheenjohtajavuottaan.

 

Kouvolan Nuorkauppakamari ry:n hallitus 2015: 

Puheenjohtaja (PRES) Petri Kupias 33, IT-asiantuntija

Varapuheenjohtaja (DP) Christa Carpelan 38, toiminnanjohtaja Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kymen piiri ry.

Edellisen vuoden puheenjohtaja (IPP) Jarkko Salovaara 35, hankinta Lemminkäinen Talo Oy

Tiedottaja (LIO) Johanna Suominen 37, harjoittelija Hyötypaperi Oy

Rahastonhoitaja (TREAS) Lasse Miettinen 31, IT-asiantuntija Stora Enso

Tapahtumavastaava (LOM) Taru Rantanen 30, toimittaja Kouvolan Sanomat

Projektivastaava (COM) Katja Ahola, 37, yrittäjä, Rakennuslaskenta Cube

Koulutusvastaava (IND) Aleksanteri Repo 30, kouluttaja ja kehittäjä

Senior Advisor (SA) Satu Temonen 37, varainhoitaja Kymenlaakson Osuuspankki

Seremoniamestari (MC) Katriina Vesala 32, lehtori Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

 

Vaalikokouksessa yhdistykseen valittiin hallituksen lisäksi viisi uutta jäsentä. Kouvolan Nuorkauppakamarissa on vuoden 2015 alussa 31 jäsentä ja 10 koejäsentä. Koejäsenyys on vuoden mittainen jakso, jonka aikana koejäsenet voivat tutustua toimintaan ennen valintaa varsinaiseksi jäseneksi.

 

Vuonna 2015 Kouvolan Nuorkauppakamari toteuttaa paikallisia projekteja tasaisesti läpi vuoden. Perinteisten Positiivisimman pohjoiskymenlaaksolaisen, Joulupuun ja joulukonsertin lisäksi tänä vuonna vuorossa on myös Päivä johtajana -tempaus.

 

− Vuonna 2014 kamarin tavoitteena oli laadukas paikallinen vaikuttaminen sekä koulutustoimintamme kehittäminen, ja näitä on tarkoitus jatkaa tänäkin vuonna. Lisäksi toimintaa värittävät Kouvolan Nuorkauppakamarin 55- vuotisjuhlat sekä kansainvälisen nuorkauppakamarin 100-vuotisjuhlat, puheenjohtaja Petri Kupias kertoo.

 Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Varjopolku 6
45700 Kuusankoski

Verkkolaskuosoite: 003708667571
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2024 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP