31.3.2015

Kouvolan Nuorkauppakamarin Jarkko Salovaara alueen paras puheenjohtaja 2014


Kouvolan Nuorkauppakamarin viime vuoden puheenjohtaja Jarkko Salovaara palkittiin maaliskuun puolessa välissä Hyvinkäällä pidetyssä A- ja B-alueiden aluevuosikokouksessa vuoden 2014 Alueen paras puheenjohtaja palkinnolla.Tänä vuonna Jarkko toimii B-alueen aluejohtajana ja Suomen Nuorkauppakamareiden hallituksen jäsenenä. Palkintoraati perusteli valintaansa seuraavasti: “Palkittava henkilö on johtanut kamariaan suunnitelmallisesti itseään,kamaritoimintaa ja kamarilaisia kehittäen. Hän on astunut epämukavuusalueelleen toistuvasti ollen näin hyvänä esimerkkinä muille.”


“Kamarin toimintavuosi 2014 oli onnistunut. Teimme mm. yli 10 projektia, joiden vaikutus näkyy seudullamme ja järjestimme hyviä paikallisia koulutuksia. Saimme uutta aktiivista jäsenistöä ja jäsenistössä tapahtui osaamisen kasvua, mikä on keskeisiä nuorkauppakamarinpäämääriä. Näin merkittävän tunnustuksen saaminen luo innostusta tuleviin vuosiin niin minulle henkilökohtaisesti kuin kamarillemmekin ”, iloitsee viime vuoden puheenjohtaja Jarkko Salovaara.


Tänä vuonna 55-vuotisjuhliaan viettävä Kouvolan Nuorkauppakamari on osa B-aluetta, johon kuuluu 13 paikallisyhdistystä eli kamaria Mäntsälästä, Lahden ja Kouvolan kautta Pieksämäelle, Mikkeliin ja Lappeenrantaan saakka . Kaikkiaan Suomi on jaettu neljään alueeseen. Aluejohtaja johtaa aluejohtoryhmää ja alueensa nuorkauppakamareiden puheenjohtajista koostuvaa aluetiimiä. Lisäksi aluejohtaja vastaa muun muassa SNKK:n kansallisen toimintastrategian jalkauttamisesta jäsenyhdistyksiin.

Nuorkauppakamari on nuorten aikuisten kansainvälinen kehittymis- ja kouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto, joka vaikuttaa aktiivisesti yhteiskunnassa. Järjestö tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden kehittää johtamistaitojaan, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

salovaaraKouvolan Nuorkauppakamari ry

Varjopolku 6
45700 Kuusankoski

Verkkolaskuosoite: 003708667571
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2024 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP