6.8.2015

Kalifiksi kalifin paikalle

Päivä Johtajana Kaakossa

Päivä Johtajana Kaakossa -tempaukseen ilmoittautui yli 65 kaakkoissuomalaista johtavassa asemassa olevaa ja yrittäjää. He kaikki haluavat päiväksi mukaansa 17–24-vuotiaan nuoren tutustumaan omaan työhönsä ja toimialaansa sekä johtajuuteen ja yrittäjyyteen.


Päivä Johtajana Kaakossa ei ole nuorelle mikään normipäivä, koska hän voi viettää sen johtajana.

Nuoret hakevat mukaan 18.9. mennessä osoitteessa bit.ly/nuoret2015 valitsemalla 1–5 johtajapaikkaa. He voivat tutustua kaikkiin johtajiin ja heidän työpäiviinsä

  • Facebookissa: Päivä Johtajana Kaakossa
  • Twitterissä: @johtajanakaakko
  • Instagramissa:@johtajanakaakko

Päivä Johtajana Kaakossa on Haminan, Imatran, Kotkan, Kouvolan ja Lappeenrannan Nuorkauppakamareiden yhteinen projekti, joka toteutetaan yhteistyössä Työelämä 2020 -hankkeen Kaakkois-Suomen alueverkoston, kaupunkilehtien Ankkuri, Imatralainen, Lappeenrannan Uutiset ja PK-lehti, Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson kauppakamarien, Etelä-Karjalan Yrittäjien, Nitro ID:n, FissioMedian ja Taloudellinen tiedotustoimisto TAT:n kanssa.Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Varjopolku 6
45700 Kuusankoski

Verkkolaskuosoite: 003708667571
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2024 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP