21.10.2015

Kaksi karismaattista taiteilijaa huipentavat Kouvolan Nuorkauppakamarin vuoden, Laura Voutilainen ja Jouni Somero

Kouvolan Nuorkauppakamarin perinteisen joulukonsertin esiintyjinä ovat tänä vuonna joulukuun 3. päivänä kokeneet taiteilijat Laura Voutilainen ja Jouni Somero.


Laura Voutilainen on musiikin moniammattilainen, jonka tarina alkoi v. 1993 singlejulkaisulla "Muuttanut oot maailmain". Sitä seurasi hitti "Kerran". Laura on uransa aikana tuottanut useita show- ja konserttikiertueita. Mukaan on mahtunut niin edustus Eurovisionin laulukilpailussa, Iskelmä-Finlandian palkinto vuonna 2010 kuin Tähdet Tähdet -viihdeohjelman finaalipaikka.

 

Jouni Somero on Suomen monipuolisin konserttipianisti. Hän on soittanut yli 2700 konserttia eri puolilla maailmaa Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa. Somero on tehnyt yhteistyötä useiden koti-ja ulkomaisten laulajien, instrumentalistien ja kapellimestarien kanssa. Somero on myös eniten levyttänyt suomalainen pianisti.

 

Laura ja Jouni tekivät yhteisen salikiertueen jo vuonna 1998 ja nyt he palaavat jouluisella ohjelmistolla. Joulukonsertti ”Nyt syttyy valot tuhannet” virittää mielet joulun tunnelmaan. Illan ohjelmistoon kuuluvat mm. joululauluklassikot “Jouluyö, juhlayö” ja “Sydämeeni joulun teen”.

 

Kouvolan Nuorkauppakamarin vuodesta 2005 lähtien järjestämässä konsertissa on joka vuosi pyritty tarjoamaan yleisölle erilaisia elämyksiä.  “Esiintyjinä ovat vaihdelleet tangokuninkaalliset, konserttien konkarit ja välillä tähdet, jotka vetoavat monenlaiseen yleisöön. Tänä vuonna päätimme tuoda Kouvolaan omien lajiensa kärkikastiin kuuluvat taiteilijat”, kertoo projektipäällikkö Lasse Miettinen.

 

Liput  torstaina 3.12.2015 klo 18 alkavaan konserttiin Kouvolan keskuskirkossa ovat myynnissä käteismaksulla Kouvolan Prisman neuvonnasta, Kouvolan Matkatoimistosta keskustasta, KirjaSaviselta Kuusankoskelta ja Kukkalinjalta Kuusankoskelta tai Inkeroisista sekä Kouvolan Sanomien asiakaspalvelusta. Uutena myyntipaikkana on myös verkkokauppa, joka löytyy osoitteesta: https://holvi.com/shop/konuka/Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Varjopolku 6
45700 Kuusankoski

Verkkolaskuosoite: 003708667571
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2024 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP