26.10.2015

Kouvolan Nuorkauppakamari näkyy ja kuuluu ensi vuonna alue- ja kansallisella tasolla


 

Toissa viikonloppuna Suomen Nuorkauppakamarit ry:n järjestämässä vaalikokouksessa Levillä valittiin tekijät vuodelle 2016. Suomen Nuorkauppakamareiden Keskusliittoon valittiin Kansallisen viestintäpäällikön tehtävään Johanna Suominen Kouvolan Nuorkauppakamarista. Kansallinen viestintäpäällikkö vastaa Suomen Nuorkauppakamareiden sisäisestä viestinnästä viestintäjohtajan ohjauksessa. Viestintäpäällikön vastuulla on esimerkiksi sisäisen viestinnän kanavat, yhteydenpito ja yhteistyö  alueviestintään sekä kansallisten toimintojen, kilpailujen ja kokousten tiedottamisen avustaminen. Johanna Suominen on toiminut tänä vuonna Kouvolan paikalliskamarin tiedottajana.  

 

Suomen Nuorkauppakamareiden Keskusliittoon kutsuttiin lisäksi johdon assistentiksi Katriina Vesala Kouvolasta. Katriina Vesala on toiminut nuorkauppakamarissa yli 10 vuotta ja ollut aikaisemmin Suomen Nuorkauppakamarit ry:n hallituksessa B-alueen aluejohtajana ja Suomen Nuorkauppakamareiden talousjohtajana. Johdon assistentin tehtäviin kuuluu kokousten valmistelu kansallisen puheenjohtajan kanssa, Keskusliiton toiminnan koordinointi, aikataulutus ja asiakirjojen hallinta. 

 

Aluejohtoryhmään aluekoulutuspäälliköksi valittiin Heikki Reijonen. Aluekoulutuspäällikkö vastaa alueen koulutusten koordinoinnista paikallisten kamareiden koulutusvastaavien ja keskusliiton koulutusjohtajan ja -päällikön kanssa. Heikki Reijonen on toiminut tänä vuonna B-alueen tapahtumapäällikkönä. Hän on ollut kamariurallaan useita vuosia Kouvolan Nuorkauppakamarin hallituksessa sekä projektipäällikkönä useissa paikallisissa projekteissa.

 Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Varjopolku 6
45700 Kuusankoski

Verkkolaskuosoite: 003708667571
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2024 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP