3.12.2015

Kouvolan Nuorkauppakamariin kaksi uutta senaattorin arvoa

Paljon Onnea Satu ja Katriina!


Kouvolan Nuorkauppakamariin saatiin viime viikonloppuna kaksi uutta senaattorin arvoa. Viimeisimmistä Kouvolaan tulleesta senaattorin arvosta on ehtinyt kulua 10 vuotta. Lauantai-iltana Kouvolan Nuorkauppakamarin 55-vuotisjuhlissa senaattorin arvon saivat Satu Temonen #74661 ja Katriina Vesala #74543. Kouvolan Nuorkauppakamarissa senaattoreita on nyt 21.

Katriina Vesala on toiminut nuorkauppakamarissa yli 10 vuotta useassa virassa paikallisella tasolla. Lisäksi hän on toiminut mm. aluekoordinaattorina ja -sihteerinä, tietohallinto,- jäsenhankinta- ja  Vientitykki -päällikkönä alueella. Suomen Nuorkauppakamareiden Keskusliitossa Katriina on toiminut alue- ja talousjohtajina, sisäisenä tarkastajana sekä ensi vuonna johdon assistenttina.

Satu Temonen on niinikään ollut mukana nuorkauppakamaritoiminnassa yli 10 vuoden ajan. Hän on toiminut kahdeksassa eri hallitusvirassa Kouvolan Nuorkauppakamarissa sekä ollut mukana lukuisissa paikallisissa projekteissa ja ollut käynnistämässä mm. Joulupuu-keräystä Kouvolassa. Vuonna 2011 Satu toimi Suomen Nuorkauppakamareiden Keskusliitossa alueen B aluejohtajana.

Nuorkauppakamarijärjestön yläikäraja on 40 vuotta. Suomen Senaatin jäseneksi pääsee Suomen Nuorkauppakamarit ry:n toiminnassa ansioitunut, entinen tai nykyinen nuorkauppakamarin jäsen, jolle Junior Chamber International -maailmanjärjestö on myöntänyt senaattoriarvon. Suomessa senaattoreita on noin 1200 henkeä. Suomen Nuorkauppakamareissa jäseniä on tällä hetkellä noin 2500 - Kouvolassa 37.Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Varjopolku 6
45700 Kuusankoski

Verkkolaskuosoite: 003708667571
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2024 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP