10.11.2016

Joulupuu -keräys alkaa ensi viikolla

Joulupuu tuo iloa Kouvolan lapsille

Kouvolan Nuorkauppakamarin järjestämä hyväntekeväisyysprojekti Joulupuu käynnistyy ensi viikolla. Joulupuu kerää lahjapaketteja alueen vähävaraisille lapsille.


 

Perinteinen Joulupuu-keräys käynnistyy lauantaina 19.11. kello 12 Prismassa ja kauppakeskus Veturissa. Kouvolan Nuorkauppakamarin järjestämässä Joulupuu-keräyksessä otetaan vastaan vähävaraisten perheiden lapsille osoitettuja lahjapaketteja. Vapaaehtoiset työntekijät ovat vastaanottamassa paketteja ja opastamassa lahjojen hankkijoita viikonloppuisin 4.12. saakka. Päivystysajat ovat perjantaisin klo 16–20 ja lauantaista sunnuntaihin klo 12–18. Lisäksi Kerkko-verkosto päivystää ke 23.11. klo 10-18. Muina aikoina lahjat voi jättää Prisman infotiskille ja Veturin Joulupuu-pöydälle.

 

–Arkisin valmiita paketteja voi edelleen tuoda myös useaan keräyspisteeseen ympäri Kouvolaa, Joulupuu-keräyksen projektipäällikkö Mia Lindgren Kouvolan Nuorkauppakamarista kertoo.

 

Keräyspisteitä löytyy Kouvolan keskustasta, Anjalasta, Inkeroisista, Myllykoskelta, Valkealasta ja Utista.

 

Ensimmäistä kertaa Joulupuu-keräyksen yhteistyökumppanina on Kymenlaakson Osuuspankki, joka lahjoittaa marraskuun aikana jokaisesta uudesta keskittäjäasiakkaasta 10 euroa Joulupuu-keräyksiin Kouvolassa, Kotkassa ja Haminassa.

–Haluamme olla mukana kymenlaaksolaisten perheiden arjessa sekä juhlassa. Uskomme, että keräyksemme tuottaa ison kasan paketteja ilahduttamaan alueemme lapsia ja nuoria, pankinjohtaja Minna Oksanen OP Kymenlaaksosta kertoo.

 

Muita yhteistyökumppaneita ovat Kouvolan kaupunki, Prisma, kauppakeskus Veturi, ABC-asemat, LähiTapiola Vellamo sekä MLL:n Kymen piirin Anjalan ja Myllykosken paikallisyhdistykset yhteistyössä parturi-kampaamoiden kanssa.

 

–Tehdään yhdessä hyvää omalla alueella osallistumalla keräykseen ja haastamalla myös ystävät mukaan! Joulu on lasten juhlaa ja he kaikki ovat lahjansa ansainneet. Hymy lapsen kasvoilla ja onnesta säihkyvät silmät tuovat meille kaikille hyvän joulumielen, Lindgren sanoo.

 

Keräyspisteistä lahjat toimitetaan mm. Kouvolan kaupungin perhetyölle, lastensuojeluun, maahanmuuttotyöhön, Kouvolan Korttelikodeille ja Kirkon Diakoniatyölle, jotka toimittavat ne eteenpäin. On tärkeää, että lahjoja jaetaan usean eri tahon kautta, sillä kaikki vaikeassa tilanteessa olevat perheet eivät välttämättä ole esimerkiksi kaupungin perhetyön asiakkaita.

Keräys on toteutettu Kouvolassa vuodesta 2008 saakka. Joka vuosi paketteja on kertynyt kuusen alle useita satoja. Paketteja tuoneet ovat kiitelleet erityisesti sitä, että tässä keräyksessä apu menee varmasti lyhentämättömänä perille ja oman paikkakunnan lapsille.Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Varjopolku 6
45700 Kuusankoski

Verkkolaskuosoite: 003708667571
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2024 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP