21.11.2016

Kouvolan Nuorkauppakamarin hallitus vuodelle 2017 on valittu


                                         

Kouvolan Nuorkauppakamari valitsi vaalikokouksessaan ensi vuoden puheenjohtajaksi Lasse Miettisen ja varapuheenjohtajaksi Taru Mikkosen. Christa Carpelan siirtyy edellisen puheenjohtajan virkaan. Muut hallituksen jäsenet ovat sihteeri Veera Sakkara, rahastonhoitaja Anni Toikka, tiedottaja Katja Ahola, projektivastaava Essi Kortesalo, koulutusvastaava Lotta Frimodig ja tapahtumavastaava Tiina Myöhänen.

 

Kouvolan Nuorkauppakamarin loppuvuoden rutistuksena ovat Joulupuu-keräys, loppuunmyyty Johanna Kurkelan jouluinen konsertti ja pian ilmestyvä Kouvola-lautapeli.

 

Kouvolan nuorkauppakamarilaisia toimii ensi vuonna myös alueellisen ja kansallisen tason tehtävissä. Taru Mikkonen toimii alueen B Vientitykki-projektipäällikkönä, Katja Ahola palkintopäällikkönä ja Johanna Suominen Vuoden Nuori Johtaja -projektipäällikkönä sekä kansallisena tiedottajana. Katriina Vesala toimii kansallisessa vaalitoimikunnassa.

 

 

LISÄTIEDOT

Kouvolan Nuorkauppakamari, puheenjohtaja 2017

Lasse Miettinen, puh: 050 548 5539, lasse.mie@gmail.com

 

Nuorkauppakamari on nuorten aikuisten kansainvälinen kehittymis- ja kouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto, joka vaikuttaa aktiivisesti yhteiskunnassa. Järjestö tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden kehittää johtamistaitojaan, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

 

Kouvolan Nuorkauppakamari on 56-vuotias Suomen Nuorkauppakamarit ry:n paikallisjärjestö. Varsinaisia jäseniä kamarissa on 37 ja koejäseniä 8. Toiminta perustuu tekemällä oppimiseen ja projektien kautta tapahtuvaan varainhankintaan ja yhteiskuntaan positiivisesti vaikuttamiseen. Hallituksessa on 9-10 virkaa ja vuoden aikana on mahdollista toteuttaa kymmenkunta erilaista projektia.Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Varjopolku 6
45700 Kuusankoski

Verkkolaskuosoite: 003708667571
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2024 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP