1.2.2017

Nyt haetaan Kouvolan Positiivisinta 2016

Projektilla on tarkoitus herättää kouvolalaiset näkemään ympärillään oleva positiivisuus, sen tuomat mahdollisuudet sekä valaa uskoa tulevaisuuteen.


Kouvolan Nuorkauppakamari valitsee vuoden 2016 positiivisimman kouvolalaisen yhteistyössä Kaupunkilehti PK:n kanssa. Äänestys on käynnissä 19.2. asti.

Suomen Nuorkauppakamarit ja Positiivarit tekevät yhteistyötä edistääkseen yhteiskunnan positiivista muutosta korostamalla positiivisuutta ja palkitsemalla onnistumisia. Vuoden positiivisimman valinnan tarkoituksena on nyky-yhteiskunnan haasteiden ja epävarmuuden keskellä herättää suomalaiset näkemään ympärillään oleva positiivisuus, sen tuomat mahdollisuudet sekä valaa uskoa tulevaisuuteen.

Tänä vuonna positiivisimman pohjoiskymenlaaksolaisen valintaa on yhteistyökumppaneiden kanssa uudistettu ja valitun titteliksi tulee vuoden 2016 positiivisin kouvolalainen. Yhteistyökumppaneiden kesken on nimetty viisi ehdokasta avuksi äänestykseen, jossa myös omaa ehdokasta voi äänestää. Nimetyt viisi ehdokasta ovat: keilaaja Niko Oksanen, fitnessmalli Janni Hussi, tangokuningas Marco Lundberg, ykkös-Kouvot ja Papulaari-kahviputiikki. 

Saimme tänä vuonna mukaan uusina yhteistyökumppaneina KouvolaCity-yhdistyksen ja Kukkalinjan. Viime vuodesta yhteistyötä jatkoivat PK-lehden lisäksi Kino123 ja Kouvolan Pukimo. Äänestäneiden kesken arvotaan kolmet elokuvaliput, kolmet lahjakortit Kouvolan Keilahallille ja 100 euron lahjakortti Kouvolan Pukimoon. Äänestyksen voittaja palkitaan kunniakirjalla ja patsaalla.

Äänestää voi 19.2. asti internetissä osoitteessa www.pklehti.fi tai toimittamalla äänestyskuponki PK-lehden toimistoon.

Lisätietoja projektista: www.konuka.fi/projektit/positiivisin-pohjois-kymenlaaksolainen/.

Äänestyksen voittaja julkistetaan 8.3.2017.

 

Lisätietoja

Sofia Seittenranta-Vekkeli                                         

Positiivisin 2017 -projektipäällikkö                                

puh. 045 845 7005                                                       

sofia.seittenranta@gmail.com                                                                                                  

 Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Varjopolku 6
45700 Kuusankoski

Verkkolaskuosoite: 003708667571
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2024 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP