4.2.2018

Nyt haetaan Kouvolan positiivisinta 2017

Kuka on positiivisin kouvolalainen tällä kertaa? Äänestä ja voit vaikuttaa!


Kouvolan Nuorkauppakamari valitsee vuoden 2017 Positiivisimman Kouvolalaisen yhteistyössä Kaupunkilehti PK:n kanssa. Äänestys on käynnissä 19.2. asti. Suomen Nuorkauppakamarit ja Positiivarit tekevät yhteistyötä edistääkseen yhteiskunnan positiivista muutosta korostamalla positiivisuutta ja palkitsemalla onnistumisia. Vuoden positiivisimman valinnan tarkoituksena on nyky-yhteiskunnan haasteiden ja epävarmuuden keskellä herättää suomalaiset näkemään ympärillään oleva positiivisuus, sen tuomat mahdollisuudet sekä valaa uskoa tulevaisuuteen.

Yhteistyökumppaneiden kesken on nimetty viisi ehdokasta avuksi äänestykseen, jossa myös omaa ehdokasta voi äänestää. Nimetyt viisi ehdokasta ovat: K-Supermarket Valtarin kauppias Tero Turkia, vuoden 2017 matkailuteko Tykkimäen Sauna, Positiivisten Ihmisten Kouvola -ryhmä Facebookissa, tangokuningatar Aino Niemi sekä Euroviisuedustaja Norma John.

Yhteistyökumppaneina tänä vuonna ovat KouvolaCity -yhdistys, Kino123 ja Kukkalinja. Äänestäneiden kesken arvotaan kolmet elokuvaliput, kolmet lahjakortit Kouvolan Keilahallille ja kaksi lahjakorttia Kouvolan Pukimoon. Äänestyksen voittaja palkitaan kunniakirjalla ja patsaalla.

Äänestää voi PK-lehdessä 31.1., 7.2. ja 14.2. ilmestyvällä äänestyskupongilla tai internetissä osoitteessa www.pklehti.fi. Lisätietoja projektista: www.konuka.fi/projektit/positiivisin-pohjois-kymenlaaksolainen.

Äänestyksen voittaja julkistetaan PK-lehdessä 7.3.2018.Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Varjopolku 6
45700 Kuusankoski

Verkkolaskuosoite: 003708667571
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2024 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP