22.3.2018

Kouvolan Nuorkauppakamarin koulutukset ovat nyt kaikille avoimia

Kouvolan Nuorkauppakamari haluaa rakentaa positiivista ja vetovoimaista Kouvolaa, jossa on hyvä tekemisen meininki.


Hiljattain kamari järjesti yhteistyökumppaneidensa kanssa perinteisen Positiivisin Kouvolalainen -äänestyksen, jonka voittajaksi valittiin Positiivisten Ihmisten Kouvola -Facebook-ryhmä.

- Tärkeä osa nuorkauppakamaritoimintaa ovat projektit, joita toteutamme tänäkin vuonna useampia. Ne ovat jäsenistöllemme paikka kehittää osaamistaan. Samalla vaikutamme Kouvolan seutuun. Tänä vuonna toteutamme muun muassa yhden ihan uuden projektin, vanha tuttu joulukonsertti vaihtuu lastenkonsertiksi ja nuorten yrittäjyys- ja työelämätaitoja kehitämme Päivä Johtajana -projektissa, Kouvolan Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Taru Mikkonen kertoo.

Kouvolassa on myös avattu koulutukset muillekin kuin nuorkauppakamarien jäsenille. Kevään koulutustarjonnassa on vielä luvassa Canva-koulutus 12.4. ja Creative event management 8.5. Kouvolan HUB Viiraamossa.

- Kouluttautuminen ja kouluttaminen ovat nuorkauppakamarin perustoimintaa. Meillä on tänä vuonna hyviä koulutuksia, joita on nyt avattu kokeiluluontoisesti myös muille. Samalla tarjoamme mahdollisuuden kuulla nuorkauppakamarista ja jos aihe kiinnostaa, voi hakea koejäseneksi ja tutustua kunnolla toimintaan. Nuorkauppakamari on hyvä paikka kehittää työelämässä tarvittavia taitoja konkreettisella tekemisellä. Mikkonen kertoo.

Kouvolan Nuorkauppakamari on alle 40-vuotiaille nuorille aikuisille, jotka haluavat kehittää osaamistaan tekemällä, kouluttautua, verkostoitua, vaikuttaa konkreettisella tekemisellä omaan seutukuntaan, oppia johtamista ja vuorovaikutustaitoja, saada aikuisystäviä ja viettää aikaa hyvien tyyppien kanssa. Yhdessä jäsenten, koejäsenten, senaattoreiden ja kunniajäsenten kanssa muodostamme Kouvolassa noin 70 hengen verkoston.Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Varjopolku 6
45700 Kuusankoski

Verkkolaskuosoite: 003708667571
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2024 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP