11.5.2018

Tervetuloa verkostoitumaan Kymin Huvilalle Pomolounaan merkeissä!

Pomolounas on kaikille avoin verkostoitumis-lounastapahtuma


Pomolounas järjestetään perjantaina 25.5.2018
kello 11:00 - 13:00
Kymin Huvilalla Kuusankoskella.

Lounaan alustaa Kouvolan oma poika Vesa-Matti Marjamäki.

Miten Vesa-Matti päätyi hyönteisbisneksen pariin? Alustuksessa Marjamäki kertoo oman taustansa ja syynsä olla mukana paitsi Suomessa, myös koko Euroopassa kovaa vauhtia kasvavassa bisneksessä. Startup-yrittäjän vinkit eivät kaikki ole ihan suoraan yritystalouden oppikirjasta!

Tule mukaan Pomolounaalle verkostoitumaan ja kuulemaan Vesa-Matin tarina siitä, miten hän päätyi Euroopan suurimman elintarvikehyönteisiä tuottavan tehtaan investoinnin ja tuotannon pariin!

Vesa-Matti Marjamäki on 30-vuotias kouvolalainen maanviljelijä, startup-yrittäjä, miljonääri  ja tuleva hyönteisfarmari. Voisi siis sanoa että hän on ollut monessa mukana!

Marjamäki perusti yhdessä ystävänsä kanssa äänieristettyjä puhelinkoppeja valmistavan Framery Oy:n. Viime vuonna Aamulehti kertoi, että kymmenien miljoonien liikevaihdon saavuttanut yritys palkittiin presidentin kansainvälistymispalkinnolla. Marjamäki on nykyisin Frameryn osakas. 

Maanviljelijäksi Marjamäki alkoi vasta vuonna 2014 muutettuaan perheineen Tampereelta Kouvolaan. Sittemmin hän on ehtinyt toimia Kouvola Innovationin kehittämispäälikkönä ja vastannut kouvolalaisen Package Median myynnistä ja markkinoinnista.

Nyt Marjamäen investoinnilla Loviisaan on nousemassa Euroopan suurin elintarvikehyönteisiä tuottava tehdas. Tehdas kykenee alkuvaiheessa tuottamaan kymmeniä tonneja hyönteisiä vuodessa. Tavoitteena on laajentaa vuosikapasiteettia satoihin tonneihin seuraavan vuoden aikana.

Osallistumismaksu 40 € / henkilö
Jäsenhinta 30 € (Kymenlaakson Kauppakamarin jäsenyritykset ja Kouvolan Nuorkauppakamarin jäsenet, koejäsenet, kunniajäsenet,
senaattorit ja FF-jäsenet)Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Varjopolku 6
45700 Kuusankoski

Verkkolaskuosoite: 003708667571
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2024 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP