13.3.2019

Jarkko Salovaara Suomen Nuorkauppakamareiden senaattoriksi

Suomen Nuorkauppakamareiden Alue B:n aluevuosikokous Kouvolassa huipentui lauantaina myönnettyyn senaattorin arvonimeen, kun Jarkko Salovaaralle myönnettiin senaattoriarvo #77784.


Suomen Nuorkauppakamareiden Alue B:n aluevuosikokous Kouvolassa huipentui lauantaina myönnettyyn senaattorin arvonimeen. Tämän kansainvälisen JCI-järjestön korkeimman tunnustuksen sai Jarkko Salovaara Kouvolan Nuorkauppakamarista. Alue B koostuu yhteensä 13 nuorkauppakamarista Etelä-Karjalan, Kymenlaakson, Päijät-Hämeen, Kanta-Hämeen ja Etelä-Savon alueelta.

Jarkko on liittynyt mukaan Nuorkauppakamaritoimintaan 10 vuotta sitten, toiminut oman kamarinsa puheenjohtajana vuonna 2014 ja lukuisissa hallitusviroissa sekä ottanut vastuulleen projektipäällikkyyksiä. Hän on myös toiminut Alue B:n aluejohtajana vuonna 2015 ja ottanut vastuuta monissa B-alueen tehtävissä, kuten tulevaisuuden tähtien mentoroinnissa.

Jarkon aktiivisuus on ollut esimerkillistä hänen koko pitkän kamariuransa ajan. Olemme erittäin ylpeitä hänestä ja hänen toiminnastaan nuorkauppakamarissa, sanoo Kouvolan Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Essi Kortesalo.

Jarkko on jakanut osaamistaan niin kouluttajana kuin strategiatyön saralla – hänen aktiivisuutensa on ollut esimerkillistä koko 10-vuotisen kamariuran ajan. Senaattoriarvo #77784 on kansainvälisen JCI-järjestön korkein tunnus.

Kouvolan Nuorkauppakamari onnittelee uunituoretta senaattoriaan!Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Varjopolku 6
45700 Kuusankoski

Verkkolaskuosoite: 003708667571
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2024 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP