16.3.2019

Nyt etsitään vuoden 2018 Positiivisinta kouvolalaista!

Kouvolan Nuorkauppakamari järjestää vuoden 2018 Positiivisimman kouvolalaisen valinnan yhdessä Kaupunkilehti PK:n ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Äänestä sinäkin omaa suosikkiasi!


Vuoden 2018 Positiivisinta kouvolalaista etsitään yhdessä Kaupunkilehti PK:n ja yhteistyökumppaneiden, Kino123:n, Kouvolan Kouvolan Lakritsin, Tykkimäen Saunan, Kouvolan Liikemiesyhdistyksen ja Kukkalinjan kanssa. Järjestäjistä koostunut raati on nimennyt yleisöäänestykseen 5 ehdokasta ja näiden lisäksi on mahdollista äänestää omaa ehdokasta. Nimetyt viisi ehdokasta ovat: ampumahiihtäjä Heidi Nikkinen, yrittäjä Jessica Polat Sisustusliike Dreamsista, jalkapalloseura MYPA Juniorit ry, kaupunginjohtaja Marita Toikka ja toiminnanjohtaja Marikka Ruotsalainen Kouvolan Ydinkeskusta ry:stä.

Äänestää voi Kaupunkilehti PK:ssa 13.3., 20.3. ja 27.3. ilmestyvällä äänestyskupongilla tai internetissä osoitteessa www.pklehti.fi. Äänestys on käynnissä 29.3. asti ja äänestyksen voittaja julkistetaan PK-lehdessä 10.4.2019. Äänestäneiden kesken arvotaan elokuvalippuja, lahjakortteja Tykkimäen Saunalle sekä Kouvolan Lakritsin lakupaketteja.

Suomen Nuorkauppakamarit ja Positiivarit tekevät yhteistyötä edistääkseen yhteiskunnan positiivista muutosta korostamalla positiivisuutta ja palkitsemalla onnistumisia. Vuoden positiivisimman valinnan tarkoituksena on nyky-yhteiskunnan haasteiden ja epävarmuuden keskellä herättää suomalaiset näkemään ympärillään oleva positiivisuus, sen tuomat mahdollisuudet sekä valaa uskoa tulevaisuuteen. Vuoden positiivisin voittajat palkitaan kunniakirjalla ja kuvanveistäjä Esko Määtän suunnittelemalla patsaalla, joka symboloi vaikeuksien voittamista, myönteistä asennoitumista, tavoitteiden toteuttamista ja elämästä nauttimista.

Lisätietoja:

Heidi Tamminen
Vuoden 2018 Positiivisin kouvolalainen -projektipäällikkö
044 5683 112
tamminenheidi1@gmail.comKouvolan Nuorkauppakamari ry

Varjopolku 6
45700 Kuusankoski

Verkkolaskuosoite: 003708667571
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2024 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP