10.4.2019

Yrit­tä­jä Jes­si­ca Po­lat on vuoden 2018 positiivisin kouvolalainen!

Sisustusliike Dreamsin yrittäjä on äänestetty palkinnon saajaksi.


Kouvolan Nuorkauppakamari ja Kaupunkilehti PK etsivät yhdessä yhteistyökumppaneiden, Kino123:n, Kouvolan Lakritsin, Tykkimäen Saunan, Kouvolan Liikemiesyhdistyksen ja Kukkalinjan kanssa vuoden 2018 positiivisinta kouvolalaista. Äänestys päättyi 29.3. ja voittajaksi selvisi Kouvolan keskustassa sijaitsevan Sisustusliike Dreamsin yrittäjä Jessica Polat, 36. Polat sai 32% kaikista äänistä.

– Ai­ka uto­pis­ti­sel­ta tun­tuu, olen kyl­lä tosi otet­tu. Olen ih­mi­nen, joka pa­nos­taa po­si­tii­vi­suu­teen, ja ha­lu­an tuo­da sitä il­ma­pii­riä elä­mäs­sä esiin, voittaja hehkuttaa Kaupunkilehti PK:n haastattelussa.

Polatia kuvailtiin mm. intohimoiseksi yrittäjäksi, joka uskoo positiivisuuden voimaan. "Tuo au­rin­koi­sen sä­väyk­sen Kou­vo­lan kes­kus­taan. On roh­kea, ah­ke­ra ja pe­rik­si­an­ta­ma­ton. Va­loi­sa, sin­ni­käs, ai­na val­mii­na aut­ta­maan apua tar­vit­se­via. Hy­myi­le­väi­nen ja ys­tä­väl­li­nen."

Lue voittajan koko haastattelu Kaupunkilehti PK:sta TÄSTÄ!

Kouvolan Nuorkauppakamari onnittelee voittajaa!

Suomen Nuorkauppakamarit ja Positiivarit tekevät yhteistyötä edistääkseen yhteiskunnan positiivista muutosta korostamalla positiivisuutta ja palkitsemalla onnistumisia. Vuoden positiivisimman valinnan tarkoituksena on nyky-yhteiskunnan haasteiden ja epävarmuuden keskellä herättää suomalaiset näkemään ympärillään oleva positiivisuus, sen tuomat mahdollisuudet sekä valaa uskoa tulevaisuuteen. Vuoden positiivisin voittajat palkitaan kunniakirjalla ja kuvanveistäjä Esko Määtän suunnittelemalla patsaalla, joka symboloi vaikeuksien voittamista, myönteistä asennoitumista, tavoitteiden toteuttamista ja elämästä nauttimista.

Lisätietoja:

Heidi Tamminen
Vuoden 2018 Positiivisin kouvolalainen -projektipäällikkö
044 5683 112
tamminenheidi1@gmail.com

Aiempien vuosien palkitut

 • Positiivisten Ihmisten Kouvola -Facebook-ryhmä 2017
 • Tangokuningas Marko Lundberg 2016
 • Yrittäjä, rehtori Vesa Parvinen 2015
 • Elokuvateatterin teatteripäällikkö Elise Brandt 2013                 
 • Linja-autoyrittäjä Veli-Matti Puolakka 2012
 • Hiihtäjä Mona-Liisa Malvalehto 2011
 • Kouvolan Entinen Nuori Jussi Untolahti 2010
 • Kuusankosken teatterin toiminnanjohtaja Piia Kleimola 2009
 • Erityisluokanopettaja Arto Sahamies 2008
 • Pikajuoksija Visa Hongisto 2007
 • Vienon Kammari 2006


Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Varjopolku 6
45700 Kuusankoski

Verkkolaskuosoite: 003708667571
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2024 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP