11.2.2021

Positiivisin kouvolalainen 2020 -äänestys on nyt käynnissä!

Kouvolan Nuorkauppakamari ja PK-lehti yhteistyössä muiden kumppaneiden kanssa etsivät vuoden 2020 Positiivisinta kouvolalaista. Valinta tehdään kahden äänestyskierroksen perusteella ja voittaja julkistetaan KooKoon ottelussa maaliskuussa.


Positiivisin kouvolalainen 2020 -äänestys käynnistyi maanantaina. Kilpailua on tänä vuonna uudistettu. Ensimmäisellä äänestyskierroksella 8.-21.2. jokainen voi jättää oman ehdotuksensa finalistiksi. Sen jälkeen raati kokoontuu valitsemaan kuusi finalistia, joista kouvolalaiset pääsevät äänestämään vuoden 2020 Positiivisimman kouvolalaisen. Toinen äänestyskierros käydään 8.-21.3. Voittajan julkistus tapahtuu KooKoon ottelussa lauantaina 27.3.

- Korona-vuoden jälkeen hyville uutisille on tarvetta. Positiivisimman kouvolalaisen valinnalla haluamme Kouvolan Nuorkauppakamarissa nostaa esiin henkilöitä, yrityksiä tai yhteisöjä, jotka ovat ylpeästi nostaneet esiin Kouvolaa ja kouvolalaisuutta ja vaikuttaneet positiivisesti kaupunkiimme, kertoo projektipäällikkö Taru Mikkonen.

Positiivisin kouvolalainen voi olla kuka tahansa kouvolalainen henkilö tai taho - julkisuuden henkilö, virkamies, kaupan kassa, yhdistystoimija tai urheilu- tai kulttuuriseura tai -yhdistys. Ehdokkaaksi voi esittää myös sellaista henkilöä, jonka juuret ovat Kouvolassa ja joka vahvasti tuo kouvolalaisuuttaan esiin, vaikka ei enää asuisikaan kaupungissa.

Ehdokkaille ei ole tarkkoja kriteereitä, mutta potentiaalinen ehdokas on esimerkiksi nostanut Kouvolaa ja kouvolalaisuutta positiivisesti esiin, vaikuttanut Kouvolaan positiivisesti, tehnyt aktiivisempaa ja vetovoimaisempaa Kouvolaa yhdessä tai yksin, ollut positiivinen ja avulias ja levittänyt siten positiivisuutta ja hyvää mieltä ympärilleen tai kerta kaikkiaan muusta perustellusta syystä ansaitsisi tuoda huomioiduksi Positiivisimpana kouvolalaisena.

Äänestyksessä voi jättää oman ehdotuksensa ja äänensä finalistille myös anonyymisti. Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan palkintoja: Kouvolan Lakritsin maailman parasta lakritsia, kahden käyntikerran lahjakortti Kouvolan Kiropraktiikka Oy:n (arvo 140 euroa) ja lippuja KooKoon otteluun.

Kilpailun raati muodostuu yhteistyökumppaneista. Raatiin kuuluvat kaupunkilehti PK:n päätoimittaja Teija Piipari, Kouvolan Lakritsin monitoimimies Jari Hautala, Kouvolan Kiropraktiikka Oy:n kiropraktikko ja yrittäjä Toni Talvitie, Kouvolan Liikemiesyhdistyksen puheenjohtaja Pekka Floman ja viime vuoden voittaja Kuudes Kenttäpelaaja, jota edustavat puheenjohtaja Janne Ruonala ja matkanjärjestäjä Minttu Nulpponen sekä Kouvolan Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Veera Sakkara.

Positiivisin kouvolalainen 2019 oli KooKoon kannattajajoukkue Kuudes Kenttäpelaaja.Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Varjopolku 6
45700 Kuusankoski

Verkkolaskuosoite: 003708667571
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2024 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP