7.4.2021

Irene Mäki-Paakkanen on Positiivisin kouvolalainen 2020!

Kouvolalaiset äänestivät kuudesta Positiivisin kouvolalainen 2020 -finalistista voittajaksi KPL:n talkoovoimista tutun Irene Mäki-Paakkasen.


Positiivisin kouvolalainen 2020 on nyt valittu. Voittaja on kouvolalainen eläkkeellä oleva vapaaehtoistoimia Irene Mäki-Paakkanen

Kommenteissa Ireneä kuvailtiin muun muassa ”valovoimaiseksi fillaroivaksi Kouvolan puolesta puhujaksi”, muita huomioivaksi, hyväntuuliseksi, kannustavaksi, iloiseksi ja positiiviseksi henkilöksi. ”Peli ilman Irenen ”jäätelöitä myynnissä” on kuin tyhjä arpa”. ” ”Kaikki tuntee Irenen.” ”Irene jaksaa kannustaa omaa joukkuettaan aina! Ja saa omalla positiivisuudellaan myös muut mukaan innostumaan talkoisiin.” ”Aina iloinen, reipas, valmis auttamaan ja aktiivinen valoisa toimija.”  

- Tämä on suuri kunnia! Kiitos heille jotka ehdottivat minua ja kiitos kaikille jotka äänestivät! Positiivisin kouvolalainen 2020 on erittäin otettu saamastaan tunnustuksesta! Irene Mäki-Paakkanen sanoo.  

Kilpailussa annettiin ennätysmäärä ääniä: kaikkiaan 3532. Muut ehdokkaat äänestyksissä olivat Eija Parkkinen, yrittäjä, Virtakiven sauna, Fatmir Taka, yrittäjä, Ravintola Kreeta-Adria, Tarmo Ranta, muusikko ja yrittäjä, Viihdepalvelu Entare, Tiia Valkeapää, vuoropäällikkö, Original Sokos Hotel Vaakuna Kouvola ja Tuomas Hoikkala, toiminnanjohtaja, Taidekeskus Salmela. 

Ensimmäisellä kierroksella kouvolalaiset antoivat 187 ääntä, joissa ehdotettiin 99 eri henkilöä tai tahoa finaaliin. Raati valitsi ehdokkaista kuusi finalistia, joita kouvolalaiset saivat äänestää toisella äänestyskierroksella. 

- Äänten jakautuminen ehdokkaiden kesken oli tasaista ja voittaja erottui lopulta pienellä erolla. Se kertoo, että raati valikoi hyvät ehdokkaat! Kuka tahansa ehdokkaista olisi ansainnut olla Positiivisin kouvolalainen 2020. Iso kiitos ehdokkaille ja kaikille heitä äänestäneille! sanoo projektipäällikkö Taru Mikkonen

Positiivisinta kouvolalaista on etsitty vuodesta 2006, alussa nimellä Positiivisin pohjoiskymenlaaksolainen. Projektilla halutaan nostaa esiin kouvolalaisia tai kouvolalaislähtöisiä henkilöitä ja tahoja, jotka levittävät omalla toiminnallaan positiivista ilmapiiriä. Aiempina vuosina kunnian ovat saaneet muun muassa Kuudes Kenttäpelaaja (2019), tangokuningas Marko Lundberg (2016), Positiivisten Ihmisten Kouvola -FB-ryhmä (2017), linja-autoyrittäjä Veli-Matti Puolakka (2012) ja sisutusliike Dreamsin yrittäjä Jessica Polat (2018).  

Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvottiin palkintoja: Kouvolan Lakritsin maailman parasta lakritsia, kahden käyntikerran lahjakortti Kouvolan Kiropraktiikalle ja liput KooKoon otteluun. Palkinnot on nyt arvottu ja voittajille ilmoitettu henkilökohtaisesti.  

Kilpailun kumppaneina olivat tänä vuonna kaupunkilehti PK:n lisäksi Kouvolan Lakritsi, Kouvolan Kiropraktiikka Oy, Kouvolan Liikemiesyhdistys ja KooKoo. Raadissa oli lisäksi edustus Kuudes Kenttäpelaajasta, joka oli viime vuoden voittaja.  Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Varjopolku 6
45700 Kuusankoski

Verkkolaskuosoite: 003708667571
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2024 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP