17.8.2022

Ahlmanintien jäteaseman työntekijät ovat Positiivisin kouvolalainen 2022!

Kouvolalaiset äänestivät viidestä Positiivisin kouvolalainen 2022 -finalistista voittajaksi Ahlmanintien jäteaseman työntekijät.


Ahlmanintien

Positiivisin kouvolalainen 2022 on nyt valittu. Voittajaksi nousivat Ahlmanintien jäteaseman työntekijät.  

Äänestäneiden kommenteissa kiitosta saivat erityisesti jäteaseman työntekijöiden iloinen palvelu ja hyvä ilmapiiri. ”Aina energinen palvelu ja iloisuus tarttuu asiakkaisiinkin!”, ” Jäteasemalla asioidessa tulee aina hyvä mieli!” sekä ” Aidosti positiivinen meininki ja toiminta koskettaa suurta joukkoa asiakkaana käyviä kouvolalaisia.” olivat muun muassa kommentteja, joita äänestäjät olivat voittajasta laittaneet.

Muut äänestyksessä mukana olleet ehdokkaat olivat Anniki Jensen-Munk, yrittäjä, Littlebit Design, Raino Kukkonen, yrittäjä, säätiön perustaja, Tiina Luhtaniemi, teatterinjohtaja, Kouvolan Teatteri ja Tero Koponen, valmentaja, mäkihypyn entusiasti.

Ensimmäisellä äänestyskierroksella kouvolalaiset pääsivät ehdottamaan eri henkilöitä tai tahoja finaaliin. Raati valitsi ehdotuksista viisi finalistia, joita kouvolalaiset saivat äänestää toisella äänestyskierroksella. 

- Äänestyksessä annettiin tasaisesti ääniä jokaiselle ehdokkaalle, mutta voittaja erottui lopulta selkeästi 472 äänellä. Kuka tahansa ehdokkaista olisi ansainnut olla Positiivisin kouvolalainen 2022. Iso kiitos ehdokkaille ja kaikille heitä äänestäneille! sanoo projektipäällikkö Helin Kulla

Positiivisinta kouvolalaista on etsitty vuodesta 2006, alussa nimellä Positiivisin pohjoiskymenlaaksolainen. Projektilla halutaan nostaa esiin kouvolalaisia tai kouvolalaislähtöisiä henkilöitä ja tahoja, jotka levittävät omalla toiminnallaan positiivista ilmapiiriä. Aiempina vuosina kunnian ovat saaneet muun muassa Irene Mäki-Paakkanen (2020), Kuudes Kenttäpelaaja (2019), tangokuningas Marko Lundberg (2016), Positiivisten Ihmisten Kouvola -FB-ryhmä (2017), linja-autoyrittäjä Veli-Matti Puolakka (2012) ja sisutusliike Dreamsin yrittäjä Jessica Polat (2018).  

Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvottiin palkintoja: ottelulippuja KPL:n peliin ja Helin Kulla Photographyn valokuvauslahjakortti.  

Kilpailun kumppaneina olivat tänä vuonna kaupunkilehti PK:n lisäksi Kouvolan Ydinkeskusta ry, Kouvolan Liikemiesyhdistys ry, Kukkalinja Oy ja KPL. Raadissa oli lisäksi mukana vuoden 2020 Positiivisin Kouvolalainen Irene Mäki-Paakkanen.   

Positiivisin Kouvolalainen 2022 palkitaan Kouvolan Taiteiden Yössä perjantaina 19.8.2022 kello 16.15 Manskin päälavalla.Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Varjopolku 6
45700 Kuusankoski

Verkkolaskuosoite: 003708667571
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2024 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP