12.4.2023

Essi Kortesalo Suomen Nuorkauppakamareiden senaattoriksi

Suomen Nuorkauppakamareiden aluevuosikokous Imatralla huipentui kunnianosoitukseen, kun kouvolalaiselle Essi Kortesalolle myönnettiin senaattoriarvo #81604.


essi senaattori

Senaattorin arvo on paras tunnustus hyvästä ja ansiokkaasta työstä, minkä nuorkauppakamarijärjestö voi jäsenelleen antaa. Senaattorin arvo on kansainvälisen JCI-järjestön korkein tunnustus ja se jaetaan vain noin kahdelle prosentille jäsenistä. Arvo antaa elinikäisen osallistumisoikeuden nuorkauppakamarin tilaisuuksiin niin Suomessa kuin maailmalla.

Essi Kortesalo tunnetaan nuorkauppakamariyhteisössä positiivisena ja kannustavana jäsenenä, jonka apuun voi aina luottaa. Essi on omalla toiminnallaan mahdollistanut monelle muulle onnistumisen auttaen ja tukien taustalla, tekemättä itsestään numeroa.

Essi Kortesalo on ollut aktiivinen jiicee koko jäsenaikansa. Jo koejäsenenä hän osallistui useampaan projektiin, ja sama vauhti on jatkunut vuosien mittaan. Hän on osallistunut kaikkiaan 25:een projektiin, joista kuudessa hän on ollut projektipäällikkönä, mm. menestyksekkäässä Kouvola-pelissä. Lisäksi hän on toiminut kolmessa projektissa apulaisprojektipäällikkönä. Essi on ollut oman kamarin hallituksessa seitsemänä vuotena, myös puheenjohtajana, sekä kolmena alueviroissa. Tänä vuonna Essi on toiminut kansallisena kokousmentorina.

– Essi on niin esimerkillinen kamarilainen kuin ihminen vain voi olla. Hän on vaikuttanut ja osallistunut paljon monella tasolla. Parasta Essissä on, että hän jakaa oppimansa meille muille ystävällisesti, kiireettömästi ja kaikkia kunnioittaen ja näin vahvistaa sekä tukee kamarimme toimintaa arvokkaalla tavalla. Olemme todella ylpeitä Essin toiminnasta nuorkauppakamarissa ja hän on todellinen inspiraatiomme lähde, sanoo Kouvolan Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Anni Toikka.

Kouvolan Nuorkauppakamari onnittelee uusinta senaattoriaan!Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Sahalanmäenkuja 3
45100 Kouvola

Verkkolaskuosoite: 003708667571
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2023 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP