Päivä Johtajana


Tule mukaan Pä1vä Johtajana -tempaukseen!

Valtakunnallinen Pä1vä Johtajana -projekti viettää 10-vuotisjuhlaa. Tänä vuonna projekti toteutetaan teemaviikolla 45 eli 6.-10.11.2023. Toteutus on toki mahdollista syys-joulukuun aikana.

Projektissa johtajat/yrittäjät/esihenkilöt ottavat 16-24-vuotiaan nuoren yhden työpäivän ajaksi (5h) mukaan tutustumaan työhön. Yritys maksaa osallistumisesta Work Pilotsin kautta 250 euroa + alv. Work Pilots hoitaa byrokratian koukerot ja nuorkauppakamarit ympäri Suomen koordinoivat Pä1vä Johtajana -tempausta.

MITÄ PÄIVÄ JOHTAJANA TARJOAA NUORELLE?

Päivä Johtajana tarjoaa nuorelle mahdollisuuden päästä tutustumaan työelämään, luoda uusia ura- ja ammattisuunnitelmia, omaksua työelämätaitoja sekä verkostoitua yritysten kanssa. Päivä Johtajana on ollut joillekin portti työelämään, kun ensin on saanut mahdollisuuden tutustua ja tehdä hyvän vaikutuksen.

Nuoret saavat osallistumisestaan 50 euron palkkion, joka maksetaan Work Pilots -sovelluksen kautta. Päivä Johtajana -paikkojen hakeminen tapahtuu myös Work Pilots -sovelluksessa, jonne johtajat laittavat tarjoamansa paikat haettaviksi.

Lataa Work Pilots -sovellus puhelimeesi tai kirjaudu mukaan osoitteessa Pä1vä johtajana | Work Pilots. Täytä CV ja hae haluamaasi paikkaa.

 

MITÄ PÄIVÄ JOHTAJANA TARJOAA YRITYKSELLE?

Yritykset tutustuvat Päivä Johtajana -tempauksen kautta tulevaisuuden työvoimaan ja saavat mahdollisuuden saada tuoreita näkökulmia ja olla mukana ohjaamassa ja tukemassa nuorten urasuunnitelmia ja työelämätaitojen kehittymistä. Yhteiskuntavastuun lisäksi yritykset ovat hyödyntäneet Päivä Johtajana –kokemusta myös rekrytoinnin tukena.

Yritykselle osallistuminen Päivä Johtajana -tempaukseen maksaa 250 euroa + alv per osallistuva johtaja, josta nuori saa 50 euron korvauksen (10€/h). Loppusummalla katetaan palvelukuluja ja tuetaan paikalliskamareiden toimintaa.

Lataa Work Pilots -sovellus puhelimeesi tai rekisteröidy osoitteessa Pä1vä johtajana | Work Pilots. Kohdassa ”Valitse palvelu” kirjoita kenttään yksityinen koodi JOHTAJA. Tee profiili, luo tilaus ja hyväksy hakija.


Oletko sinä hakemamme johtaja? Tuo yritystäsi esille positiivisesti, toteuta yhteiskuntavastuuta, tutustu nuorten ajatuksiin työelämästä ja hyödynnä tämä mahdollisuus vaikka osana rekrytointiprosessia.

 

Rekisteröitymisohjeet ja lisätiedot:

Pä1vä johtajana | Work Pilots

Projektin tavoitteena on:

  • Konkretisoida johtajuutta nuorille tulevaisuuden vaihtoehtona​
  • Vahvistaa nuorten kiinnostusta eri toimialoihin ​
  • Lisätä nuorten aktiivisuutta ja osallisuutta​
  • Jakaa nuorten näkemyksiä, arvoja ja ajatuksia yrityksille​
  • Toimia kohtaamispaikkana nuorten ja työelämän päättäjien välillä
  • Antaa vinkkejä ja tukea nuoren tulevaisuuspohdintaan​


Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Varjopolku 6
45700 Kuusankoski

Verkkolaskuosoite: 003708667571
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2024 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP